Black Friday social networks 01 obrezana

Srebrni Black Friday popusti

//
Categories

Srebrni Black Friday popusti čekaju vas ovaj tjedan u Auro Domusu! Naručite srebrne poluge iz udobnosti svog doma i uz promo kodove ostvarite uštedu na kupnju!

Srebrni Black Friday popusti do 400 kuna!

Popularni Black Friday u Auro Domusu nije crni već srebrni. I to ne samo petak nego svi dani od utorka 23. do petka 26. studenog. Naime, ovaj srebrni tjedan u Auro Domusu donosi iznimne popuste na kupnju srebrnih poluga putem web shopa.  Srebrni Black Friday popusti uz kodove tako omogućuju uštedu od 50 pa sve do 400 kuna.

Srebrna poluga od 100 grama spada među manje i povoljnije proizvode u ponudi. Uz investiciju, predstavlja i atraktivan poklon, a uz kod SF100 možete je kupiti s popustom od 50 kuna. Poluga težine 250 grama spada među proizvode srednje veličine i također može poslužiti kako za investiranje tako i kao vrijedan poklon. Za vrijeme trajanja ove akcije možete je nabaviti uz popust od 150 kuna, s kodom SF250. Pola kilograma srebra u obliku srebrne poluge od 500 grama može biti vaše uz popust od 200 kuna, uz kod SF500. Srebrna poluga od 1000 g. (1 kilograma) najveća je srebrna poluga u ponudi Auro Domusa. Uz kod SF1000 ostvarit ćete popust od čak 400 kuna!

srebrni black friday popusti

Do srebrnih poluga uz srebrni Black friday popust

Srebrne poluge predstavljaju izuzetnu ulagačku priliku, kada vrijednost srebra raste većom stopom od rasta vrijednosti zlata. Auro Domus nudi veliki raspon artikala investicijskog srebra. Od raznolikih srebrnjaka do pločica i poluga mase od 20 grama sve do 1 kilograma. Proizvode od srebra možete nabaviti u poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske ili brzo i jednostavno, iz udobnosti vašeg doma, na našem web shopu. Većina artikala investicijskog zlata i srebra dostupna je za dostavu u roku od 24 sata.

Napomena: ponuda “Srebrni tjedan” odnosi se isključivo na kupnju putem webshopa u razdoblju od 23. do 26. 11. 2021. Popust se obračunava unosom koda prilikom naplatne (checkout) faze kupnje.

Feedback