O nama

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom
Auro Domus Online, tvrtka specijalizirana za proizvodnju i prodaju investicijskih artikala

Auro Domus je hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom. U poslovnicama diljem Hrvatske nudi usluge otkupa zlata i srebra, prodaje investicijskog zlata te mjenjačke usluge.

STO GODINA TRADICIJE

Skoro cijelo stoljeće prošlo je otkako je ime Dessardo postalo sinonim za kvalitetu i izvrsnost u zlatarstvu. Davne 1916. godine Renato Dessardo, kod tada najcjenjenijeg riječkog zlatara Rodolfa Giraldija, počeo je izobrazbu za majstora zlatara, a nakon stjecanja odobrenja za rad kao samostalni zlatar 1929. godine otvorio je u Opatiji svoju prvu zlatarnu.

Znanje i vještine prenosile su se s “koljena na koljeno”, a nakon Renata posao su preuzeli njegov sin Ivo te unuk Armin, proširivši poslovanje i u ostale gradove. Na toj je tradiciji Loris Dessardo, četvrta generacija obitelji u poslu sa zlatom, 2010. godine osnovao tvrtku Auro Domus, spojivši dugogodišnje iskustvo s potrebama tržišta, te izgradivši prvi i najveći hrvatski profesionalni lanac trgovina zlatom.

SADAŠNJOST I BUDUĆNOST TVRTKE

Auro Domus danas ima maloprodajnu mrežu koja obuhvaća mnoštvo poslovnica diljem Hrvatske, a pod prepoznatljivim žuto-crnim znakom klijenti će pronaći ljubazne i educirane djelatnike specijalizirane za pružanje usluga procjene i otkupa zlata i srebra, prodaje investicijskog zlata i zlatnog nakita te zamjene valuta

Svoj daljnji rast tvrtka temelji na prepoznavanju potreba tržišta i daljnjem širenju svoga poslovanja te približavanju novčarskih usluga širokom krugu klijenata.

Upravo s tom misijom, proteklih godina Auro Domus izgradio je jednu od najvećih mreža bankomata (ATM) u Hrvatskoj, omogućivši brzo podizanje gotovine i jednostavnu zamjenu valuta na više od 400 lokacija diljem zemlje.

RAST I RAZVOJ TVRTKE

Strelovit rast i uspjeh tvrtke Auro Domus temelji se na istim onim postulatima na kojima je izgrađena reputacija zlatarne Dessardo – na neprekidnom praćenju tržišnih trendova, ulaganjem u edukaciju zaposlenika i inzistiranju, ne samo na ispunjavanju, nego i nadmašivanju svih želja klijenata.

Na tim je osnovama Auro Domus poslovanje proširio u sve dijelove Hrvatske, te je 2012. godine dosegao prodajnu mrežu koja je brojala više od 380 poslovnica i više od 800 zaposlenika.
Takvu poslovnu politiku i stav prema kupcima prepoznalo je i nagradilo i tržište, omogućivši tvrtki da 2014. godine ostvari najveći rast u konkurenciji 100 najvećih tvrtki u Hrvatskoj.

Kvalitetu i izvrsnost prepoznatu od klijenata i poslovne zajednice Auro Domus opravdao je i zasluživši brojne nagrade za svoje poslovanje, a stalnim prilagođavanjem gospodarskim trendovima tvrtka kontinuirano zadržava svoju poziciju jednog od ključnih dionika domaćeg financijskog sektora.


AURO DOMUS ONLINE d.o.o.
Vjekoslava Spinčića 3/2, HR-51410 Opatija, Croatia
Telefon: 0800 7372 | +385 1500/1005 | Fax: +385 (51) 585 310
info@aurodomus.org | www.aurodomus.hr

OIB: 42452412168 | IBAN: HR7723400091111222307 | Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, Zagreb
Upisano kod Trgovačkog suda u Rijeci, MBS 040449608,
Temeljni kapital 2.654,46 eura uplaćen u cijelosti
Predsjednik uprave: Mia Petričević
Član uprave: Milka Vuković

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback