Pohrana zlata

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Pohrana plemenitih metala

Ulaganje u investicijsko zlato, srebro i druge plemenite metale izvrstan je način očuvanja vrijednosti imovine. No, koji je najbolji način čuvanja te imovine? Idealno rješenje je vlastiti sef ili ugovorena pohrana u adekvatnim uvjetima.

Auro Domus omogućuje Vam pohranu investicijskih poluga i novčića, kao i drugih vrijednosti, neovisno od banaka i financijskih institucija. Takva usluga znači i višu razinu sigurnosti, jer je Vaša imovina uvijek pod našim nadzorom.

zlato_u_sefu

Nudimo dvije mogućnosti pohrane zlata.

Individualna pohrana zlata i dragocjenosti

Individualna pohrana u zasebnim sefovima omogućuje klijentima puni pristup svojem pretincu u bilo koje vrijeme. Osigurana je maksimalna diskrecija u kojoj isključivo klijent ima informacije o dragocjenostima pohranjenima u svom pretincu.

Što pruža individualna pohrana zlata

  • Visoki standardi sigurnosti uključuju vrhunske sefove s višestrukim sigurnosnim protokolima
  • Dvostruka autentifikacija – sef je moguće otvoriti isključivo istovremenom uporabom dvaju ključeva, od kojih je jedan u posjedu korisnika, a drugi u vlasništvu Auro Domusa
  • Diskrecija – korisniku je omogućen samostalan pristup sefu u trajanju od 15 minuta
  • Široka mogućnost korištenja – uz investicijsko zlato, korisnik može pohraniti numizmatičke i filatelističke zbirke, kao i važne dokumente, vrijednosne papire, police osiguranja…
  • Fleksibilnost – korisnik može u bilo kojem trenutku pristupiti pretincu

pohrana osnovne usluge novo

Uz najam pretinca, moguće je ugovaranje i zasebnog osiguranja pohranjenih predmeta. Police osiguranja izdaje Croatia osiguranje d.o.o. uz posebne uvjete za klijente Auro Domusa.

Sve informacije o cjeniku te uvjetima individualne pohrane zlata dostupne su u Općim uvjetima poslovanja.

pohrana limit novo

Neindividualna pohrana zlata

Neindividualna pohrana besplatna je za klijente Auro Domusa u prvoj godini korištenja. Ona podrazumijeva potpuno osiguranu pohranu u zajedničkom sefu s investicijskim zlatom drugih klijenata. Klijent nema pristup sefu, ali u bilo kojem trenutku može zatražiti otkup ili izdavanje pohranjenih predmeta. Kod izdavanja, klijent snosi troškove dostave predmeta na odabranu adresu, dok kod prodaje nema nikakvih troškova. Auro Domus klijentu jamči da će mu s prekidom pohrane dostaviti artikl istovjetan kupljenom artiklu i jednake vrijednosti.

Uvjeti za korištenje osigurane neindividualne pohrane

  • Pohrana plemenitih metala koji su kupljeni od tvrtke Auro Domus
  • Ne postoji minimalni prag vrijednosti za pohranu kupljenog investicijskog zlata, srebra ili drugih proizvoda
  • Ne postoji minimalno trajanje ugovora: prvih godinu dana pohrana je besplatna, a dostava se može zatražiti od prvog dana trajanja ugovora
  • Sve dodatne informacije dostupne su u dokumentu Ugovor o pohrani plemenitih metala

Za više informacija o usluzi pohrane plemenitih metala, slobodno nas kontaktirajte.

Dokumentacija

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback