info@aurodomus.hr
0800 73 72

Otkup zlata poštom

Brzo do gotovine iz udobnosti vlastitog doma

Otkup zlata poštom – zamijenite staro zlato za gotovinu iz vlastitog doma u brzom, jednostavnom i besplatnom postupku od svega tri koraka.


1. KORAK: ZATRAŽITE BESPLATNI PRIBOR

Ispunite on-line obrazac i zatražite besplatan pribor za slanje svog zlata putem pošte. Auro Domus poslat će Vam sigurnosnu omotnicu s jedinstvenim serijskim brojem i potrebnu dokumentaciju kako biste mogli pripremiti svoje predmete za slanje putem brze dostave poštanskih pošiljaka. Omotnica je zaštićena od neovlaštenog otvaranja.

2. KORAK: POŠALJITE ZLATO NA BESPLATNU PROCJENU

Auro Domus omogućit će Vam besplatnu uslugu slanja Vašeg starog zlata putem brze dostave poštanskih pošiljaka paket24 (novo ime za uslugu hp ekspres). Djelatnici kurirske službe preuzet će paket sa sigurnosnom omotnicom na Vašem kućnom pragu i dostaviti ga u centar Auro Domusa. Pritom je Vaša pošiljka potpuno sigurna, ali i osigurana na iznos od 10 tisuća kuna!

Po dolasku pošiljke u naš centar, nju će otvoriti educirani djelatnici koji će obaviti besplatnu procjenu vrijednosti Vašeg zlata. Čitav postupak otvaranja i testiranja zlata bit će snimljen, a snimka će biti pohranjena i dostavljena na Vaš zahtjev.

3. KORAK: BRZA ISPLATA NOVCA

Po završetku procjene, djelatnik će Vas kontaktirati s procjenom vrijednosti. Po pristanku na ponudu, moći ćete odabrati jednu od metoda isplate koja Vam najviše odgovara, a Auro Domus će istog dana izvršiti uplatu. Ukoliko ne budete zadovoljni ponudom, Vaše zlato vratit ćemo Vam istim putem, osiguranom pošiljkom, također potpuno besplatno.

Za sve dodatne informacije za otkup zlata poštom, obratite se na besplatan broj telefona 0800 73 72 ili putem kontakt forme.

Obrazac za otkup zlata poštom

Dopuštam da me Auro Domus kontaktira za aktivnosti vezane uz njegove djelatnosti

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!