Karijera

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Sezonski poslovi u mjenjačnicama Auro Domusa, ili rad tijekom čitave godine u našim poslovnicama, odličan su izbor za osobe koje traže dobro plaćeno radno mjesto, sigurnu isplatu plaće i svih dodataka, kao i okruženje lišeno stresa i fizičkog napora.

Auro Domus upravlja najvećim hrvatskim lancem mjenjačnica. Naše su poslovnice prisutne na svim turističkim lokacijama u Hrvatskoj, kao i u brojnim gradovima na kontinentu. Zapošljavamo više od 500 djelatnika, od kojih se mnogi vraćaju iz sezone u sezonu, ili odabiru opciju nastavka zaposlenja i tijekom čitave godine.

Svojim djelatnicima nudimo stimulativna primanja vezana uz ostvarene rezultate, eduakciju za rad te priliku da uz osigurani smještaj i putne troškove rade u nekim od najposjećenijih mjesta u Hrvatskoj.

 

Zašto je Auro Domus dobar izbor?

 

Što čini naše radno mjesto i pogodnosti koje nudimo radnicima boljim izborom za svakoga tko traži sezonsko zaposlenje?

  • Siguran posao i mogućnost rada na neodređeno. Auro Domus i tijekom godine zapošljava velik broj djelatnika, stoga nakon završene sezone djelatnici imaju priliku nastaviti raditi te ostvariti prijavu na neodređeno.
  • Poticajna primanja i bonusi. Uz redovnu plaću koja je iznad prosjeka djelatnosti, Auro Domus nudi i bonuse koji se isplaćuju mjesečno i na razini cijele sezone.
  • Redovna isplata plaće. Plaća u Auro Domusu tijekom više od 12 godina postojanja tvrtke niti jednom nije zakasnila niti jedan dan. Naše djelatnike smatramo našim najvažnijim resursom, a njihovo nam je zadovoljstvo na prvom mjestu.
  • Plaćen prekovremeni rad. Svaki sat izvan redovne satnice od 40 sati tjedno plaća se dodatno, kao i rad nedjeljom i praznikom.
  • Jednostavni radni zadaci. Posao u mjenjačnici manje je fizički zahtjevan i manje stresan od cjelodnevnog rada u ugostiteljskim objektima. Radi se u zatvorenom, klimatiziranom prostoru i uz opuštenu radnu atmosferu.
  • Kvalitetan smještaj. Za naše djelatnike biramo kvalitetan smještaj u provjereno dobrim apartmanima i stanovima. Smještaj je osiguran za sve djelatnike koji rade izvan mjesta prebivališta.
  • Prilika za napredovanje. Većina vodećeg kadra Auro Domusa karijeru je započela upravo u poslovnici. Politika naše tvrtke jest da kod popunjavanja administrativnih i menadžerskih pozicija prednost daje djelatnicima iz tvrtke, koji su dobro upoznati s našom kulturom i načinom rada.
  • Fleksibilno radno vrijeme. U Auro Domusu sami sudjelujete u kreiranju svog radnog dana. Trebate li veću plaću, možete odabrati dodatno plaćene prekovremene radne sate. Želite li iskoristiti više mogućnosti koje nudi boravak na obali, s voditeljima se možete dogovoriti o kraćem radnom vremenu ili preraspodjeli sati.

 

Sezonski poslovi u Auro Domusu

Sezonski poslovi u Auro Domusu dostupni su u većem broju mjesta diljem Hrvatske. Uvjeti za zapošljavanje su osnovno poznavanje rada na računalu te osnovno poznavanje engleskog jezika. Auro Domus osigurava edukaciju svim djelatnicima prije početka rada.

Prijave za radna mjesta dostupne su na ovom linku.

 

Za više informacija o mogućnosti zaposlenja nazovite 0800 73 72 za hrvatske državljane te +385 1500/1005 za strane državljane.

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback