Srebrna poluga 100 g

U dolasku

Srebrna poluga 100 g

0,00  (0,00 kn)

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Prodaja (€): 0,00 €
Prodaja (kn): 0,00 kn
Otkup (€): -
Otkup (kn): -

(Argor Heraeus) 999/1000 ŠVICARSKA

U dolasku

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 94 Kategorije: ,

Opis

Srebrna poluga 100 g. – (Argor Heraeus) 999/1000 ŠVICARSKA

Gratis ekskluzivna ambalaža i certifikat o autentičnosti

Srebrne poluge često predstvljaju „ulaznu priliku“ za ulagače u plemenite metale. Značajno povoljnije od zlatnih poluga, tražene su od investitora s manjim početnim budžetom. No, jednako tako, u pojedinim situacijama predstavljaju i izuzetnu ulagačku priliku, kada vrijednost srebra raste većom stopom od rasta vrijednosti zlata.
Srebrna poluga od 100 g. spada među manje i povoljnije proizvode u ponudi. Uz investiciju, predstavlja i atraktivan poklon.

Argor Heraeus SA jedna je od najpriznatijih svjetskih kovnica zlata.

Od 1951. godine vodeća je rafinerija u Švicarskoj. Deset godina kasnije postala je članicom prestižne London Bullion Market Association (LBMA). Od 2004. godine odabrana je kao jedna od referentnih kovnica za određivanje najvišeg svjetskog standarda Good Deliveryja. Zbog toga je ime Argor Heraeus sinonim za kvalitetu zlata, priznat diljem svijeta.
Rafinerija ima kapacitet prerade 400 tona zlata godišnje. Poluge s njenim prepoznatljivim žigom prodaju se u više od 50 zemalja svijeta.
Uz fizičke osobe, kupci su veliki trgovci investicijskim zlatom, poslovne banke, industrijski proizvođači i proizvođači nakita, ali i središnje državne banke.
Auro Domus s ovom kovnicom uspješno surađuje dugi niz godina.

 

Dodatne informacije

Dimenzije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Možda će vam se također svidjeti…

Feedback