razliciti zlatnici

Zlato iz vodećih svjetskih kovnica nalazi se u ponudi Auro Domusa

//
Categories

Zlato iz vodećih svjetskih kovnica odnosno njihovi investicijski zlatnici i zlatne poluge nalaze se u asortimanu Auro Domusa. Valcambi, Argor i Münze Österreich samo su neke od naših brojnih partnerskih kovnica vrhunske reputacije.

Zlato iz vodećih svjetskih kovnica dostupno je i vama

Poluge i zlatnici u asortimanu Auro Domusa dolaze iz najpoznatijih svjetskih kovnica. Sve su one nositelji LBMA certifikata kao jamca kvalitete izrade a ispravnost poluge jamči se i pratećim cetifikatima na kojima su navedeni osnovni podaci o proizvodu.

Najveći proizvođač investicijskih plemenitih kovina na svijetu je švicarska kovnica Valcambi. Godišnji kapacitet prerade ove ugledne tvrtke je 1200 tona zlata pa proizvodi zlatne poluge za brojne svjetske brendove. Proizvodi još jedne poznate švicarske kovnice nalaze se u našoj ponudi. Radi se o proizvođaču Argor, vlasnički povezanim s njemačkim Heraeusom. Stoga se proizvodi iskovani i izljeveni u ovoj kovnici prodaju pod nazivom Argor Heraeus. Objedinjeni proizvodni kapaciteti Argor Heraeusa i Heraeusa pozicioniraju ovu tvrtku na drugo mjesto najvećih svjetskih prerađivača zlata. Kovnica Münze Österreich ima sjedište u Beču i jedna od najstarijih kovnica plemenitih kovina na svijetu. U vlasništvu je austrijske središnje banke a tradicija joj seže do početka 17. stoljeća. Tada su se u njoj počeli kovati izuzetno popularni zlatni dukati, koji su veoma popularni i danas. Tu se proizvode i najpopularniji europski investicijski zlatnik Wiener Philharmoniker te istoimeni srebrnjak.

Zlato iz vodećih svjetskih kovnica

Zlatnici i zlatne poluge najvećih svjetskih kovnica nalaze se u ponudi Auro Domusa

Auro Domus – etablirani centar zlata i plemenitih metala

Auro Domus je pouzdan hrvatski partner ovih renomiranih kovnica. Pored njihovih zlatnika, zlatnih pločica i poluga, kupcima nudi proizvode i drugih poznatih svjetskih proizvođača. Poput zlatnika Javorov list iz Royal Canadian Minta i Zlatni klokan iz Perth Minta, službene australske kovnice poznate po zlatnicima neuobičajene mase. United States Mint je federalna kovnica Sjedinjenih Američkih Država, osnovana davne 1792. godine. Njezini najpopularniji proizvodi su zlatnici  Američki bizon i Američki orao.

Zlatne i srebrne investicijske proizvode ovih najvećih svjetskih kovnica možete nabaviti uz nekoliko klikova u web shopu Auro Domusa. Možete ih i naručiti i kupiti i u nekoj od brojnih poslovnica širom Hrvatske. Ukoliko vas zanimaju informacije vezane uz investicijsko zlato, dostupnost ili uvjete kupnje, obratite se za savjet našim stručnjacima. To je moguće učiniti i pozivom na besplatan broj telefona 0800/7372.

 

Feedback