zamjena zlata mala scaled

Zamjena lom zlata za investicijsko zlato

//
Categories

Zamjena lom zlata odnosno starog zlata za investicijsko zlato praktična je mogućnost koju nudi Auro Domus. Na ovaj je način štednja u zlatu omogućena pod posebno povoljnim uvjetima.

Zamjena lom zlata – mudra investicijska opcija

Mnogi ljudi kod kuće imaju stari zlatni nakit kojeg ne koriste. U prašnjavim ladicama često se čuvaju naušnice bez svog para, demodirane ogrlice, prstenje koje se ne nosi, nepraktični zlatne satove ili dentalno zlato… Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali često u našim domovima stoje neupotrebljeni. Njihova je vrijednost tako “zarobljena” negdje na dnu ormara.

Pojačana potražnja za zlatom podigla je cijenu ovog plemenitog metala. U kriznim vremenima, naime, kada vrijednost imovine obično pada, cijena zlata raste.  U tom slučaju veoma je isplativo iskoristiti mogućnost zamjene zlata. Vaše staro “neaktivno” zlato možete zamijeniti za investicijsko zlato, odnosno zlatnike, pločice i poluge. Takvo zlato dolazi s certifikatom i predstavlja ulagačku opciju s potencijalom rasta vrijednosti. Štednja u zlatu dugoročno donosi i najveći profit. Primjerice, zlato koje je kupljeno prije dvadesetak godina sada ima četiri puta veću vrijednost! Važno je naglasiti da se u Auro Domusu kupnja zlatnika i zlatnih poluga putem zamjene lom zlata ostvaruje po posebno povoljnim uvjetima. Kupac tako ima višestruku korist od zamjene i vremenom ostvaruje zaradu. Dodatna prednost štednje u investicijskom zlatu jest njegova likvidnost. Auro Domus u svojoj ponudi ima proizvode najpoznatijih svjetskih kovnica. Takvo zlato prepoznatljivo je i cijenjeno diljem svijeta i bilo gdje se može brzo i lako zamijeniti za novac.

zamjena lom zlata

Zamjena lom zlata za certificirano investicijsko zlato po povoljnim uvjetima u Auro Domusu

Prilika za štednju bez ulaganja novca

Uvijek je dobra prilika za zamjenu starog zlata i početak štednje u investicijskom zlatu. U bilo kojoj poslovnici diljem Hrvatske, kao i putem usluge otkupa zlata poštom, može se zatražiti besplatna procjena lom-zlata. Do vrijednog investicijskog zlata tako je moguće doći bez ulaganja novca, iskoristivši lom zlato koje ne donosi nikakav profit. Štednja u zlatu, s druge strane, čuva vrijednost i predstavlja najbolji oblik dugoročnog ulaganja. Želite li saznati više o ovoj oportunoj ulagačkoj varijanti, nazovite naš besplatan broj telefona 0800/7372 ili posjetite vama najbližu poslovnicu Auro Domusa.

Feedback