iStock 947282442 scaled

Zalog zlata i srebra – brzo i jednostavno do gotovine

//
Categories

Zalog zlata i srebra olakšava građanima dolazak do prijeko potrebne gotovine, bez nužnosti prodaje tih vrijednih predmeta.

Zalog zlata i srebra

Zalog srebra i zlata odnosno predmeta napravljenih od ovih plemenitih metala relativno je nova usluga Auro Domusa. Tvrtka koja je zadobila povjerenje velikog broja građana otkupljujući zlato, pružanjem usluge zaloga nudi alternativni način dolaska do gotovine.

Naime, ljudi se često nađu u situaciji gdje im je hitno potreban novac. Do njega mogu dođi na više načina, a jedan od najbržih i najjednostavnijih načina je iskoristiti vrijednost zlata. Odnosno nekog vrijednog zlatnog ili srebrnog predmeta kojeg posjeduju. Ukoliko imaju zlatni nakit, zlatne satove, zlatnike ili neupotrebljivo lom zlato, u poslovnicama Auro Domusa za njih mogu dobiti prilično visok novčani iznos. U slučaju da se ne žele odreći vlasništva nad nakitom odnosno nekim vrijednim zlatnim predmetom, a novac im je potreban na kraći rok, isti mogu založiti.

Usluga zaloga funkcionira na sličan način kao i usluga otkupa zlata. Zlatni ili srebrni predmet klijent donese u neku od Auro Domus-ovih poslovnica koje nude ovu uslugu. Tu ga stručni djelatnici besplatno procjenjuju i daju ponudu vrijednosti zaloga. Nakon toga slijedi potpisivanje ugovora, a novac se klijentu isplaćuje odmah.

Uz uplatu kotizacije, kupac rezervira pravo ponovne kupnje predmeta po njegovoj procijenjenoj vrijednosti. To može učiniti u roku od 30 dana, a po dogovoru i dulje. Naravno, predmet je moguće otkupiti i prije dogovorenog isteka roka. Cijelo to vrijeme predmet se čuva u osiguranoj pohrani Auro Domusa.

zalog zlata i srebra

Zalog zlata i srebra u poslovnicama Auro Domusa brz je i jednostavan način dolaska do gotovine

Usluga zaloga u poslovnicama Auro Domusa

Na ovaj način klijent dobiva mogućnost zatvaranja neke svoje financijske potrebe, dok vrijedni predmet ostaje u njegovom posjedu. Uslugu zakupa moguće je koristiti diljem Hrvatske, u sedamdesetak poslovnica Auro Domusa – najvećeg hrvatskog lanca za otkup i prodaju zlata.  Profesionalnost, diskrecija i godine povjerenja građana u Auro Domus zalog su kvalitete usluge i zadovoljstva klijenata!

Feedback