shutterstock 89150821 scaled

Više cijene otkupa zlata: iskoristite priliku!

//
Categories

Više cijene otkupa zlata posljedica su pozitivnog kretanja njegove vrijednosti na tržištu. Cijena zlata, naime, nije bila ovako visoka posljednjih 5 mjeseci!

Više cijene otkupa zlata

Potaknuta najavama mogućeg jačanja inflacije, cijena zlata je zadnjih tjedana u konstantnom usponu. Neki financijski stručnjaci otklanjaju zabrinutost tvrdeći da je inflacija privremena i da će biti pod kontrolom. No pojačana potražnja za zlatom podigla je cijenu ovog plemenitog metala na najviše razine ove godine!

Rastom cijene zlata na tržištu, narasla je i cijena koju za vaše staro zlato nudi otkup zlata. Auro Domus zlato otkupljuje na jednostavan i brz način. Zahvaljujući tome klijenti u nekoliko minuta mogu poslovnicu napustiti s tisućama kuna u novčaniku. Dovoljno je svoje staro zlato donijeti u jednu od poslovnica diljem Hrvatske. Otkupljuju se svi predmeti od zlata, dukati i zlatnici odnosno “lom zlato”. To uključuje nenošeni nakit, naslijeđene i demodirane ogrlice, prstenje i naušnice, zubno zlato ili zlatne zube,  satove… Ukoliko ste zadovoljni ponuđenom cijenom, za Vaše zlatne predmete odmah ćete dobiti gotovinu. Otkup zlata najbolji je, najbrži i najjednostavniji način za dolazak do gotovine. Novac nam je uvijek potreban. Dok, primjerice, stara nenošena ogrlica ili naušnica bez svog para – i nije baš. Dokaz toga je činjenica da naše poslovnice svakog mjeseca posjećuju tisuće zadovoljnih klijenata. Oni su otkup zlata prepoznali kao rješenje za svoje financijske probleme, ali i za poboljšanje kućnog budžeta. Zatvoriti kredit, izbjeći novo zaduživanje ili jednostavno – priuštiti si nešto što odavno žele.

Više cijene otkupa zlata

Više cijene otkupa zlata prilika su za još bolju zaradu

Iskoristite priliku – dobijte više za vaše staro zlato!

Ovo je prilika koju ne treba propustiti!  Nitko ne zna do kad će cijene zlata biti na ovako visokim razinama. Stoga dođite u Vama najbližu poslovnicu Auro Domusadonesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i izađite značajno podebljanog novčanika! Staro zlato za gotovinu možete zamijeniti i iz udobnosti Vašeg doma uz našu uslugu otkupa zlata poštom.

Feedback