shutterstock 1794220522 scaled

Transparentan otkup zlata u poslovnicama Auro Domusa

//
Categories

Transparentan otkup zlata važan je element poslovanja naše tvrtke. Ova je usluga već dugi niz godina vrlo tražena, s obzirom na to da je likvidnost, odnosno, zamjenjivost za novac, jedna od glavnih karakteristika zlata. O procesu procjene zlata već ste imali prilike čitati na našem blogu, no pitanja ima mnogo, a na njih će rado odgovoriti naši stručnjaci.

 

Transparentan otkup zlata ima značajnu ulogu pri donošenju odluke o prodaji

 

Zlato je izrazito likvidna imovina. To znači da ga je jednostavno zamijeniti za novac u bilo kojem trenutku, bilo gdje u svijetu. Mnogi građani koriste tu prednost i nekorišteno, staro odnosno “lom” zlato mijenjaju za gotovinu. Sada ćemo vas upoznati s jako bitnom odlikom cijelog procesa – a to je transparentnost.

Iskustva prodavatelja zlata su različita, a veliku ulogu u njihovom oblikovanju ima odabir prodajnog partnera. U poslovnicama Auro Domusa  procjena se vrši transparentno, ispred klijenta koji je prisutan tijekom čitavog procesa. To znači da može promatrati cijeli postupak procjene i zatražiti odgovore na ono što ga zanima. Po utvrđivanju težine i čistoće zlatnog predmeta, djelatnik će klijentu dati ponudu za otkup i obrazložiti sve relevantne stavke. Važan element ove usluge i zalog povjerenja tisuća klijenata je i legalnost. Naši ljubazni djelatnici od vas će zatražiti valjanu identifikacijsku ispravu. Nije važno o kojoj se vrsti dokumenta radi – sa sobom možete ponijeti osobnu iskaznicu, vozačku dozvolu ili putovnicu. Razlog je jednostavan – to je najsigurniji način za utvrđivanje punoljetnosti. Uz to, klijent potpisuje izjavu kojom potvrđuje da je zlato za otkup u njegovom vlasništvu. Podatci se obrađuju i čuvaju sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka i možete biti sigurni da se koriste isključivo u navedene svrhe.

Transparentan otkup zlata

Transparentan otkup zlata važan je element poslovanja Auro Domusa

Auro Domus – pouzdan partner za otkup zlata

Zavirite u skrivene ladice, jer možda se baš u njima kriju predmeti koji nemaju svoju uporabnu vrijednost, a možete ih sigurno i jednostavno zamijeniti za gotovinu ili investicijsko zlato. Više o ovoj opciji uskoro ćete čitati na našem blogu. Uslugu otkupa zlata možete koristiti u stotinjak poslovnica diljem Hrvatske ili iz udobnosti vašeg doma, uz otkup zlata poštom.

Feedback