Zlatna poluga 500 g

Zlatna poluga 500 g

35.266,53 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 34.439,71 €

999 na zalihi

SKU: 7 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 500 g (Argor Heraeus)

Zlatna poluga 500 g (Argor Heraeus) čest je izbor kupaca koji se odlučuju na kupnju većih količina zlata. Ima odličan omjer prosječne cijene po gramu, a omogućuje vlasniku lakše unovčavanje dijela portfelja nego u slučaju kada su one sačinjenje od poluga mase 1000 grama. Svaka zlatna poluga ima vlastiti serijski broj. Argor Heraeus za svoje velike poluge (od 250 g, 500 g i 1000 g) izdaje i vlastiti certifikat kao jamstvo izvornosti. Poluge od 500 grama Argor Heraues isporučuje bez ambalaže. Auro Domus je zbog toga izradio ekskluzivno pakiranje za velike poluge koje olakšava njenu pohranu i očuvanje. Dodatno, Auro Domus izdaje i vlastiti certifikat koji jamči izvornost i kvalitetu poluge.
Argor Heraeus SA jedna je od najpriznatijih svjetskih kovnica zlata. Od 1951. godine vodeća je rafinerija u Švicarskoj. Deset godina kasnije postala je članicom prestižne London Bullion Market Association (LBMA). Od 2004. godine odabrana je kao jedna od referentnih kovnica za određivanje najvišeg svjetskog standarda Good Deliveryja. Zbog toga je ime Argor Heraeus sinonim za kvalitetu zlata, priznat diljem svijeta.
Rafinerija ima kapacitet prerade 400 tona zlata godišnje. Poluge s njenim prepoznatljivim žigom prodaju se u više od 50 zemalja svijeta. Uz fizičke osobe, kupci su veliki trgovci investicijskim zlatom, poslovne banke, industrijski proizvođači i proizvođači nakita, ali i središnje državne banke. Auro Domus s ovom kovnicom uspješno surađuje dugi niz godina.

Gratis ekskluzivna ambalaža i certifikat o autentičnosti

Dodatne informacije

Dimenzije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Feedback