Zlatna poluga 1 unca 31.1g

Zlatna poluga 1 unca 31.1g

2.251,71 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 2.193,49 €

971 na zalihi

SKU: 11 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 1 unca / 31.1g Argor Heraeus

Zlatna poluga 1 unca ima vlastiti serijski broj, kao i svaka zlatna poluga iz ponude Argor Heraeus-a. Argor Heraeus svoje manje i srednje poluge (od 1 g do 100 g) dostavlja u originalnom vakumiranom i plastificiranom pakiranju (takozvani „blister“) koje ujedno predstavlja i certifikat. Auro Domus dodatno svojim klijentima osigurava ekskluzivno pakiranje koje olakšava čuvanje poluga. Dodatno, Auro Domus izdaje i vlastiti certifikat koji jamči izvornost i kvalitetu poluge.

Unca je povijesna mjera izražavanja cijene zlata, iako se posljednjih godina sve češće plemeniti metali računaju u gramima. No, zbog tradicije, ali i značajnog prometa, poluge od jedne unce zadržale su odličan omjer prosječne cijene po gramu i ukupne vrijednosti poluge.

Argor Heraeus SA jedna je od najpriznatijih svjetskih kovnica zlata. Od 1951. godine vodeća je rafinerija u Švicarskoj. Deset godina kasnije postala je članicom prestižne London Bullion Market Association (LBMA). Od 2004. godine odabrana je kao jedna od referentnih kovnica za određivanje najvišeg svjetskog standarda Good Deliveryja. Zbog toga je ime Argor Heraeus sinonim za kvalitetu zlata, priznat diljem svijeta.

Rafinerija ima kapacitet prerade 400 tona zlata godišnje. Poluge s njenim prepoznatljivim žigom prodaju se u više od 50 zemalja svijeta. Uz fizičke osobe, kupci su veliki trgovci investicijskim zlatom, poslovne banke, industrijski proizvođači i proizvođači nakita, ali i središnje državne banke. Auro Domus s ovom kovnicom uspješno surađuje dugi niz godina.

Gratis ekskluzivna ambalaža i certifikat o autentičnosti

Dodatne informacije

Dimenzije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Feedback