Zlatna poluga 100 g

Zlatna poluga 100 g

7.190,30 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 7.017,50 €

992 na zalihi

SKU: 9 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 100 g (Argor Heraeus)

Zlatna poluga 100 g (Argor Heraeus) pruža odličan omjer cijene i fleksibilnosti. Zbog toga se na kupnju ove poluge odlučuju klijenti zainteresirani za ulaganje srednje vrijednosti – od 5000 € do 50 000 €. Cijenom je konkurentna većim polugama, a prednost je što se prilikom unovčavanja klijent može odlučiti na prodaju samo jednog dijela svog portfelja.
Svaka zlatna poluga ima vlastiti serijski broj. Argor Heraeus svoje manje i srednje poluge (od 1 g do 100 g) dostavlja u originalnom vakumiranom i plastificiranom pakiranju (takozvani „blister“) koje ujedno predstavlja i certifikat. Auro Domus dodatno svojim klijentima osigurava ekskluzivno pakiranje koje olakšava čuvanje poluga. Dodatno, Auro Domus izdaje i vlastiti certifikat koji jamči izvornost i kvalitetu poluge.

Gratis ekskluzivna ambalaža i certifikat o autentičnosti

Argor Heraeus SA jedna je od najpriznatijih svjetskih kovnica zlata.

Od 1951. godine vodeća je rafinerija u Švicarskoj. Deset godina kasnije postala je članicom prestižne London Bullion Market Association (LBMA). Od 2004. godine odabrana je kao jedna od referentnih kovnica za određivanje najvišeg svjetskog standarda Good Deliveryja. Zbog toga je ime Argor Heraeus sinonim za kvalitetu zlata, priznat diljem svijeta.
Rafinerija ima kapacitet prerade 400 tona zlata godišnje. Poluge s njenim prepoznatljivim žigom prodaju se u više od 50 zemalja svijeta.
Uz fizičke osobe, kupci su veliki trgovci investicijskim zlatom, poslovne banke, industrijski proizvođači i proizvođači nakita, ali i središnje državne banke.
Auro Domus s ovom kovnicom uspješno surađuje dugi niz godina.

 

Dodatne informacije

Dimenzije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Feedback