iStock 537448222 2 scaled

Profit od zamjene zlata – lom zlato zamijenite za investicijsko

//
Categories

Profit od zamjene zlata ostvaruje sve više građana. O čemu se točno radi? Staro “lom” zlato, osim za novac, u Auro Domusu možete zamijeniti i za vrijedno investicijsko zlato.

Ostvarite profit od zamjene zlata

To je osobito bitno u kriznim vremenima, kada vrijednost imovine obično pada, dok cijena zlata raste. U tom slučaju veoma je isplativa zamjena zlata – vaše staro “neaktivno” zlato mijenjate za zlato s potencijalom rasta vrijednosti. Mnogi kod kuće imaju stari zlatni nakit kojeg ne koriste. Naušnice bez svog para, demodirane ogrlice, prstenje koje se ne nosi, nepraktične zlatne satove ili dentalno zlato… Njihova je vrijednost “zarobljena” negdje na dnu ladice. Zamjenom za neke od proizvoda investicijskog zlata – zlatnike, zlatne pločice ili poluge dobivate imovinu koja dobro čuva svoju vrijednost.  Štoviše, s vremenom se vrijednost vjerojatno i povećava, jer štednja u zlatu dugoročno donosi i najveći profit. Zlato koje je kupljeno prije dvadesetak godina sada ima četiri puta veću vrijednost! Važno je naglasiti da se kupnja zlatnika i zlatnih poluga putem zamjene lom zlata ostvaruje pod posebno povoljnim uvjetima. Kupac tako ima višestruku korist od zamjene i vremenom ostvaruje profit. Dodatna prednost štednje u investicijskom zlatu jest njegova likvidnost. Auro Domus u svojoj ponudi ima proizvode najpoznatijih svjetskih kovnica. Takvo zlato prepoznatljivo je i cijenjeno diljem svijeta i  bilo gdje se u svijetu može brzo i  lako zamijeniti za novac.

zamjena starog zlata

Ostvarite profit zamjenom starog zlata u investicijsko

Dobra prilika za zamjenu zlata

Trenutačno je pojačana potražnja za zlatom podigla cijenu ovog plemenitog metala. Sada je prava prilika za zamjenu starog zlata i početak štednje u investicijskom zlatu. To možete brzo i jednostavno učiniti u bilo kojoj poslovnici Auro Domusa diljem Hrvatske, gdje će stručni djelatnici procijeniti Vaše staro zlato i obaviti transkaciju zamjene. Na našem web shopu možete odabrati željene artikle iz bogate ponude investicijskog zlata.  Zamjenu zlata možete realizirati i putem usluge otkupa zlata poštom.

 

Feedback