prilika za jednostavan dolazak do gotovine

Prilika za jednostavan dolazak do gotovine

//
Categories

Brojna poskupljenja svakim danom postaju sve veći teret mnogim građanima Hrvatske. Cijene su, osobito nakon uvođenja eura kao službene valute, izmakle kontroli. Vremena su financijski sve izazovnija jer nije lako s postojećim prihodima podmirivati sve veće troškove. Prilika za jednostavan dolazak do gotovine zove se otkup zlata i izuzetno je popularna usluga Auro Domusa.

Prilika za jednostavan dolazak do uvijek potrebnog novca

Prosječno, plaće i mirovine ostale su iste ili su se zanemarivo povećale, dok je inflacija već prešla 13%! Dodatno je prelaskom na euro, znatno poskupila potrošačka košarica. Kako u izdatke za najosnovnije životne potrebe uklopiti onda još i otplatu kredita, troškove automobila, školske i vanškolske dječje potrebe? Oni koji navedene stvari mogu priuštiti, možda bi rado odmorili nekoliko dana na skijanju, ali im to svakodnevni prihodi ne omogućuju.

Mnogi nisu svjesni da je rješenje njihovih financijskih problema bliže nego što misle. I da se nalazi u ladicama noćnih ormarića i komoda ili je skriveno na tavanima i podrumima. Na mjestima koja su možda i oni sami zaboravili. Radi se o zlatnom nakitu, zlatnicima i dukatima. Neke od tih vrijednih predmeta ljudi možda godinama ne koriste i o njima više ni ne razmišljaju. To mogu biti demodirani komadi svih vrsta zlatnog nakita, potrgani i razbijeni lančići, rasparene naušnice, staromodno prstenje…Nerijetki su još u djetinjstvu dobili poneki zlatnik, ili su naslijedili zlatne predmete od roditelja, djedova i baka. Sada uz pomoć tih predmeta mogu brzo i jednostavno doći do potrebne gotovine.

Prilika za jednostavan dolazak

Prilika za jednostavan dolazak do gotovine zove se otkup zlata i izuzetno je popularna usluga Auro Domusa.

Otkup zlata u poslovnicama Auro Domusa

To je moguće uz korištenje usluge otkupa zlata. Tu je djelatnost prva u Hrvatskoj na profesionalan i klijentima blizak način organizirala tvrtka Auro Domus. Tu se otkupljuju sve vrste takozvanog lomljenog ili starog zlata. Uz nakit i zlatnike to može biti i dentalno zlato odnosno zlatni zubi, zlatni satovi odnosno bilo koji predmeti od zlata. Kod procjene vrijednosti uzima se u obzir masa i čistoća zlatnog predmeta dok se drugi dijelovi ne otkupljuju. U poslovnicama Auro Domusa mogu se prodati i sve vrste proizvoda od srebra, kao što su srebrni nakit, srebrni pribor, tacne, pepeljare, srebrnjaci i srebrne poluge.

Ukoliko niste sigurni je li vaš predmet zlatan, posjetite jednu od poslovnica Auro Domusa. Tu će ga stručni djelatnici profesionalnom metodom besplatno provjeriti i dati vam neobvezujuću ponudu za otkup. Dolazak do gotovine na ovaj je način zbilja brz i jednostavan! Za informacije i savjete o otkupu zlata možete nazvati besplatan broj info telefona 0800/7372.

Feedback