Poslovnice za otkup zlata otvorene na 40 novih lokacija

/
Posted By
/
Categories

Poslovnice za otkup zlata ove su godine sve češća destinacija hrvatskih građana. Rekordna cijena zlata i visoke isplate učinile su ovu djelatnost ponovo popularnom. Auro Domus, kao tržišni lider sektora plemenitih metala, odlučio je otkup zlata učiniti još dostupnijim. Ove jeseni stoga je otvorio svoje poslovnice na 40 novih lokacija.

Visoke prosječne isplate

Interes građana ne iznenađuje. Naime, prosječna isplata po transakciji dvostruko je veća nego lani. Ona ove godine iznosi oko 2.500 kuna. No, brojni klijenti svoj su kućni budžet „podebljali“ i za značajno veće iznose. Nisu rijetkost isplate koje se mjere u desecima tisuća kuna.

Dodatan razlog za interes građana svakako je i slabije stanje gospodarstva uzrokovano korona-krizom. Hrvatska se suočava s rastom nezaposlenih i padom turističke aktivnosti. Stoga otkup zlata mnogim građanima predstavlja priliku za „novi početak“. Odnosno, za rješavanje dugova i lakše premošćivanje perioda između dva posla.

Nove poslovnice za otkup zlata

Nove poslovnice za otkup zlata Auro Domus otvorio je u gradovima i kvartovima u kojima je dosad bilježio velik interes klijenata. Cilj je bio učiniti otkup zlata dostupnijim. Dakle, da građani ne moraju odlaziti u udaljenije poslovnice. Tako je proširena mreža poslovnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci… Dodatno, otvorene su poslovnice u Požegi, Slatini, Novskoj, Našicama, Kutini, Križevcima, Krapini, Ogulinu, Ivanić Gradu, Gospiću, Korčuli, Metkoviću, Pločama, Zaprešiću, Labinu, Bujama, Dugom Selu, Čavlima te drugim gradovima. Do kraja ovog mjeseca najavljeno je otvaranje dodatnih poslovnica.

Popis poslovnica za otkup zlata možete pronaći na stranicama Auro Domusa. Ukoliko nema poslovnice u vašoj blizini, istražite mogućnost otkupa zlata poštom. Ova usluga je potpuno besplatna i potpuno osigurana! Za sve upite o otkupu zlata dostupan je besplatni broj telefona 0800 73 72.

Feedback