otkup zlata shutterstock 107313140 scaled

Otkupom zlata do gotovine

//
Categories

Otkupom zlata do gotovine – princip je kojeg su prepoznali brojni građani Hrvatske. Koriste ga podjednako stanovnici svih regija i svih dobi, kako bi iskoristili vrijednost zlata i brzo i jednostavno došli do uvijek potrebnog novca.

Otkupom zlata do gotovine koja nam je uvijek potrebna

Živimo u vremenima koja su mnogim građanima financijski veoma izazovna. Pandemija koronavirusa znatno je pogodila gospodarstvo. Došlo je do gubitka mnogih radnih mjesta, osobito u nekim djelatnostima. Oni koji su imali sreću i zadržali radno mjesto, sada za svoju plaću mogu kupiti sve manje. Naime, inflacija sve više ubrzava i u eurozoni je već  dosegla novu rekordnu razinu od 7,5 posto. Podupire je kontinuirano snažni rast cijena energenata. Inflacija smanjuje kupovnu moć plaće. Za istu plaću može se kupiti sve manje hrane, goriva, struje i drugih svakodnevnih potrepština. Plaća radnika zadana je ugovorom o radu i ne mijenja se. No kako inflacija raste, tako ta plaća realno vrijedi sve manje.  Sve to može dovesti do otežanog podmirenja financijskih obaveza.. Mnogi su zapali u probleme a situacija je nepovoljno utjecala i na ponudu modela kredita u bankama. Kako onda naći rješenje u slučaju povećanih troškova?

Postoji jednostavan i brz način koji se zove – otkup zlata. Korištenjem ove usluge, moguće je odmah doći do gotovine prodajom nekorištenog zlatnog nakita odnosno lom zlata. Jedan je to od najlakših načina na koje ljudi mogu iskoristiti rastuću cijenu zlata i zaraditi.

otkupom zlata do gotovine

Otkupom zlata do gotovine – mnogi odlaze iz poslovnica Auro Domusa punog novčanika

Stari nakit može biti korisnije upotrijebljen

Mnogi u svom domu imaju stari nakit koji ne koriste – demodirane ogrlice, prstenje koje više ne nose, naušnice bez svog para.. Također, po skrivenim mjestima naših kuća nalaze se neki davno poklonjeni ili naslijeđeni zlatnici, zlatni satovi, čak i zubno zlato. Sve ove vrste lomljenog ali i  investicijskog zlata otkupljuje Auro Domus, najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima.  Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali stoje neupotrebljeni. A novac uvijek trebamo,  za podmirenje kako tekućih tako i izvanrednih troškova.

Auro Domus zlato otkupljuje na diskretan način uz profesionalnu uslugu. Svoje staro ili „lom” zlato treba donijeti u jednu od poslovnica gdje mu stručni djelatnici  odrede kvalitetu i masu te besplatno procijene vrijednost. Ovisno o vrijednosti zlatnog predmeta, te po prihvaćanju ponuđene cijene, klijenti napuštaju poslovnicu znatno podebljanog novčanika.

Feedback