otkup zlata vaga mala

Otkup zlata odmah donosi gotovinu

//
Categories

Otkup zlata je profesionalna djelatnost čije usluge koristi veliki broj građana. U etabliranoj tvrtki poput Auro Domusa stručno ga provode educirani djelatnici, a korisnicima za staro zlato odmah donosi gotovinu.

Otkup zlata odmah donosi gotovinu – zamijenite staro zlato za keš

U današnje vrijeme mnogi se nađu u situaciji u kojoj im je hitno potrebna gotovina. Nepredviđeni troškovi ne biraju vrijeme, pa treba što prije doći do prijeko potrebnog novca. Ukoliko do iduće plaće ili mirovine treba čekati previše, rješenje može biti u vrijednosti zlata. Točnije – u usluzi otkupa zlata. To je najjednostavniji i najbrži način dolaska do potrebne gotovine. Staro zlato u obliku nakita koji se više ne nosi, potrgane lančiće ili narukvice te davno dobivene zlatnike možete lako zamijeniti za gotov novac.

Otkup zlata i srebra provode educirani djelatnici u poslovnicama, u nekoliko jednostavnih koraka. S obzirom na odličnu pokrivenost Hrvatske poslovnicama tvrtke Auro Domus, dovoljno je pronaći najbližu poslovnicu i donijeti svoje zlato ili srebro na besplatnu procjenu. Procjena uključuje određivanje karataže zlata kao i njegove mase. Tada Vam se, uzevši u obzir trenutnu otkupnu cijenu zlata, daje ponuda za otkup. Cijela procedura ne traje dulje od par minuta, a po prihvaćanju ponude novac će Vam se isplatiti odmah, na licu mjesta.

Otkup zlata odmah donosi gotovinu – u poslovnicama Auro Domusa ona se isplaćuje na licu mjesta

Jednostavan i brz način dolaska do novca

Postoji način na koji otkup zlata odmah donosi gotovinu i u Vaš dom, bez potrebe za odlaskom u poslovnicu Auro Domusa. To je moguće uz korištenje usluge otkup zlata poštom. U tom slučaju ne morate niti napustiti svoju kuću, a sva se komunikacija odvija “online”. Na prijavnom obrascu odredite način isplate Vašeg novca, zlato preuzima dostavna služba, a sve troškove snosi Auro Domus.

Tisuće građana koristi usluge otkupa zlata svakog mjeseca. To je uvijek dobrodošla “financijska injekcija” do koje se dolazi brzo i jednostavno. Za više informacija o otkupu zlata možete nazvati našu korisničku službu na besplatan broj info telefona 0800/7372 ili nam pisati na e-mail info@aurodomus.hr.

Feedback