otkup zlata koji daje

Otkup zlata koji daje više za vaše zlato

//
Categories

Otkup zlata je postupak koji vlasniku zlatnog predmeta pruža mogućnost da prodajom zlata dobije novac. Važno je pripaziti da se u ovakve aranžmane ne ulazi s bilo kime, jer samo legalni i etablirani otkupljivači garantiraju pouzdan postupak i najbolje uvjete. Stoga odaberite onaj otkup zlata koji daje više za vaše zlato.

Odaberite otkup zlata koji daje više

Pouzdana tvrtka koja se bavi otkupom zlata treba imati licencu i iskustvo u trgovini zlatom, te dobre poslovne odnose sa svojim klijentima. Tijekom otkupa, važno je da se nudi fer i poštena cijena zlata koja je u skladu s trenutnom tržišnom cijenom. Preporuka je izbjegavati one otkupljivače koji nude prenisku cijenu i svoje povjerenje pokloniti onima s dugogodišnjim iskustvom u poslu i dobrom reputacijom. Također, provjerite nudi li otkupljivač mogućnost trenutne isplate dogovorenog iznosa.

Auro Domus je prvi profesionalni lanac otkupa zlata u Hrvatskoj te daleko najveća kompanija u trgovanju plemenitim metalima. Svojim klijentima dosad je isplatio više od 2 milijarde kuna, a prosječni iznos isplate veći je od tisuću kuna po transakciji. Prilikom odluke o korištenju usluge otkupa zlata u tvrtki Auro Domus ništa ne riskirate. Procjena predmeta potpuno je besplatna, a klijenti tek nakon procjene vrijednost predanog zlata donose odluku hoće li svoje predmete zamijeniti za gotovinu na licu mjesta.

Otkup zlata koji daje više

Kada prodajete zlato, bitno je pronaći etabliranog trgovca, odnosno otkup koji daje više za vaše zlato

Auro Domus – specijalizirana tvrtka za otkup i prodaju zlata

Važno je znati kako cijena zlata u poslovnicama oscilira u skladu s promjenama vrijednosti ove cijenjene sirovine na svjetskim burzama. Radi se o dinamičnom procesu koji unutar jednog dana može donijeti osjetne razlike u vrijednosti predmeta koji se prodaju u otkupu zlata. Zbog toga klijenti u različitim danima mogu dobiti i različite procjene vrijednosti njihovih zlatnih artikala. Isto tako, otkup investicijskog zlata se vrši po mnogo boljim cijenama nego otkup lom zlata. Stoga je zlatne poluge i zlatnike isplativije prodavati specijaliziranim tvrtkama za investicijsko zlato poput Auro Domusa. Višegodišnje iskustvo pokazuje kako je u Hrvatskoj sve više onih koji uviđaju mogućnosti koje pruža otkup zlata. Iskoristite i vi svoje zaboravljene zlatne predmete i odnesite ih u neku od brojnih poslovnica diljem Hrvatske. Dođite do odličnih iznosa koje će vam na licu mjesta isplatiti u gotovini!

Feedback