shutterstock 85464751

Dobra iskustva s otkupom zlata

//
Categories

Dobra iskustva s otkupom zlata ima velika većina korisnika ove uslugu. Auro Domus je jedini profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata koji posluje u cijeloj Hrvatskoj.  Njegove usluge na više od 100 lokacija svakog mjeseca koristi više od 10.000 klijenata.

Dobra iskustva s otkupom zlata u Auro Domusu

Prije desetak godina u Hrvatskoj smo svjedočili ekspanziji poslovnica za otkup zlata. Otvarale su se na svakom koraku i nudile usluge upitnih poslovnih standarda. U međuvremenu je ta utrka u širenju na nove lokacije posustala, a velik broj tvrtki je nestao s tržišta. Otkup zlata nije nestao kao djelatnost, već se profesionalizirao. Iz neuređenih okvira prepunih otkupljivača svakakvih vrsta, ova se djelatnost svela na profesionalnu i postojanu uslugu koja uživa povjerenje brojnih korisnika. Za brojne građane Hrvatske otkup zlata je i dalje ostao najpopularniji način za dolazak do gotovine na licu mjesta.

Većina klijenata nekoliko se puta vraća u poslovnice Auro Domusa. Nakon prvog otkupa manje količine zlata, zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću djelatnika te dobivenim iznosima, mnogi drugi puta donose sve veće količine. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi…Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom zlata koje mu ne treba. Zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti primamljivu svotu novca – i to u gotovini!

dobra iskustva s otkupom zlata

Dobra iskustva s otkupom zlata imaju klijenti Auro Domusa

Veliki iznosi isplate

Jedan od razloga zbog kojih Auro Domus uživa povjerenje svojih korisnika jest i činjenica da otkupljeno zlato plaća u gotovini. I to u značajnim iznosima. Naime, prosječan iznos isplate tijekom proteklih mjeseci bio je veći od 2.500 kuna. Pritom su, naravno, neke isplate bile u stotinama kuna, no mnogo ih je bilo i znatno većih od nekoliko tisuća kuna.

Ako imate staro zlato koje vam ne treba – neovisno radi li se o nakitu, satu ili zlatnom zubu, provjerite gdje se nalazi naša najbliža poslovnica i dođite na besplatnu procjenu. Više informacija o otkupu zlata pročitajte na našim stranicama te pozivom na besplatan broj telefona 0800/7372.

 

Feedback