bespl procjena scaled

Besplatna procjena zlata

//
Categories

Besplatna procjena vašeg zlata korisna je usluga koju možete zatražiti u poslovnicama Auro Domusa.

Besplatna procjena zlata – korisna pogodnost u poslovnicama za otkup

Značajne isplate u gotovini, odmah i na licu mjesta, razlog su zbog čega ljudi diljem Hrvatske koriste uslugu otkupa zlata. Financijska kriza uzrokovana pandemijom korone, ratom u Ukrajini i ogromnim rastom inflacije pogodila je svjetsko gospodarstvo, ali i kućne budžete. Sve više građana stoga uviđa priliku koju im pružaju poslovnice za otkup zlata. A to je stari nakit, satove, zlatne zube ili srebrninu pretvoriti u gotovinu.

No, kako znati koliko vrijedi vaše staro zlato? I je li uopće neki predmet načinjen od plemenitog metala, ili se radi o lažnom zlatu? Auro Domus u svojim poslovnicama tu dilemu za vas riješava bez ikakve naknade.

Važno je znati vrijednost vašeg zlata

Ništa ne košta doći u poslovnicu tvrtke Auro Domus gdje će djelatnici posebnim testom provjeriti kolika je vrijednost starog nakita ili drugih predmeta od zlata i srebra. Također, ova procjena klijente ne obvezuje na prodaju. Ako nisu zadovoljni dobivenim iznosom, mogu u bilo kojem trenutku odustati od otkupa zlata. Ponekad se dogodi da vrijednost zlata nije u skladu s očekivanjima klijenta. Najčešće je to onda kada su predmeti bili pozlaćeni ili se radilo o znatno slabijoj kakvoći zlata od uobičajene. Međutim, daleko češće se događa da se klijenti nakon besplatne procjene ugodno iznenade ponuđenim iznosom.

Besplatna procjena zlata korisna je usluga koju možete dobiti u poslovnicama Auro Domusa

Pronađite najbližu poslovnicu Auro Domusa i zatražite besplatnu procjenu vašeg zlatnog predmeta. To možete učiniti i iz udobnosti svog doma, korištenjem usluge otkupa odnosno besplatne procjene zlata poštom. Kada budete znali njegovu tržišnu vrijednost vašeg zlata, lakše ćete donijeti odluku što učiniti s njim. Možete ga zadržati, prodati u otkup ili založiti. Auro Domus, vodeći hrvatski trgovac zlatom, s poslovnicama diljem zemlje, sve će ove usluge odraditi profesionalno i diskretno. Dodatne informacije možete dobiti i na besplatnom broju telefona 0800/7372

Feedback