investicijsko zlato karticno placanje

Auro Domus jedini nudi investicijsko zlato uz kartično plaćanje

/
Posted By
/
Categories

Investicijsko zlato uz kartično plaćanje? Česta želja klijenata zainteresiranih za kupnju dukata, poluga i pločica dosad je bila neostvariva. No, Auro Domus odlučio je to promijeniti. Od prosinca prošle godine, za kupnju proizvoda od investicijskog zlata ili srebra iz web shopa Auro Domus moguće je plaćanje karticama.

Klijenti kupljeno zlato mogu platiti karticama Visa, Visa Electron, Maestro i Mastercard. Pritom im Auro Domus ne naplaćuje nikakvu proviziju! Drugim riječima, sve troškove na sebe preuzima tvrtka, a kupac može računati na istu cijenu proizvoda neovisno o odabiru plaćanja. Ograničenja u visini kupnje ovise samo o ugovorima koje klijenti imaju sa svojim izdavateljima kartica.

Još lakše do zlata i srebra

Novi iskorak u usluzi vrhunac je angažmana tvrtke Auro Domus da trgovinu investicijskim zlatom i srebrom učini što dostupnijom širokom krugu kupaca i prodavatelja u Hrvatskoj, ali i izvan njenih granica.

Investicijsko zlato uz kartično plaćanje tek je nadogradnja postojećih modela investicije u zlatne poluge, zlatnike, dukate, srebrnjake ili srebrne poluge. Jednostavna i brza kupnja putem web shopa donosi i brojne pogodnosti za klijente.

Osim kartičnog plaćanja, moguće je izabrati opciju plaćanja pouzećem. To znači da ćete naručeno zlato platiti tek kada ga dobijete na kućnu adresu. Ova opcija moguća je za iznose do 25 tisuća kuna. Treća opcija je plaćanje po ponudi, koja se preporuča za veće iznose transakcija.

Uz jednostavnost kupnje zlata, Auro Domus omogućuje i jednostavnost dostave i čuvanja kupljenih proizvoda. Ako žele sami pohraniti svoje zlato ili srebro, klijenti mogu odabrati opciju dostave na kućnu adresu ili preuzimanja u nekoj od poslovnica Auro Domusa diljem Hrvatske.

Investicijsko zlato uz kartično plaćanje

Za klijente koji razmišljaju o osiguranoj pohrani kupljenog zlata, Auro Domus ima odlične vijesti. Pohrana zlata u osiguranim sefovima ove tvrtke potpuno je besplatna tijekom prve godine ugovora! A nakon toga, naplaćuje se uvjerljivo najniži iznos za osigurano čuvanje zlata i srebra. Ova opcija osobito je zanimljiva klijentima izvan Hrvatske.

Kupnja zlata uz kartično plaćanje tako je tek najnoviji dodatak širokoj paleti usluga koje tvrtka Auro Domus nudi svojim klijentima. Za više informacija o uslugama dostupan je besplatni info telefon 0800 73 72.

Feedback