Zlatna poluga 20 g

Zlatna poluga 20 g

1.461,46 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 1.421,67 €

995 na zalihi

SKU: 2788 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 20 g Valcambi

Zlatna poluga 20 g Valcambi čest je odabir prilikom diverzifikacije portfelja prilikom ulaganja u zlato.

Slično kao i kod  poluge od 10 grama, klijenti ih kupuju uz veće poluge (od 50, 100 ili 250 grama). Na taj način olakšavaju si unovčavanje samo dijela portfelja, odnosno veću fleksibilnost prilikom prodaje.

Valcambi je švicarska kovnica poznata po iznimno lijepim proizvodima.

Priča koja je počela prije više od 60 godina dovela je Valcambi do prestižne pozicije u svijetu plemenitih metala. Njihova rafinerija i kovnica jedna je od najvećih u svijetu. Fokusirani su isključivo na preradu i proizvodnju investicijskog zlata i srodnih metala.

Godišnja proizvodnja premašuje 2.000 tona u proizvodima od zlata, srebra i platine. To Valcambi čini najjačom kovnicom i rafinerijom u Švicarskoj, a njen znak jedan od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih u Europi i svijetu.

Među klijentima su najveće svjetske kompanije za rudarenje plemenitih metala, proizvođači luksuznih satova, velike međunarodne banke, kao i središnje banke država diljem planeta.

Valcambi svoje manje i srednje kovane poluge (od 1 g do 100 g) dostavlja u originalnom vakumiranom i plastificiranom pakiranju (takozvani „blister“) koje ujedno predstavlja i certifikat.

Auro Domus dodatno svojim klijentima osigurava ekskluzivno pakiranje koje olakšava čuvanje poluga. Dodatno, Auro Domus izdaje i vlastiti certifikat koji jamči izvornost i kvalitetu poluge.

Dodatne informacije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Dimenzije

Feedback