Tekst 8

Otkup zlata podebljava budžet

//
Categories

Otkup zlata podebljava budžet i pomaže riješiti problem nepredviđenih izdataka mnogih obitelji. Korištenjem ove popularne usluge nekorišteno se zlato uz pomoć otkupa pretvora u novac koji onda omogućuje bezbrižnije planiranje troškova.

Otkup zlata podebljava budžet mnogih obitelji – pretvara nekorišteno zlato u gotovinu

Svakoga mjeseca prosječna hrvatska obitelj pažljivo balansira između svojih prihoda i troškova. Treba kupiti najosnovnije – hranu, higijenske potrepštine, odjeću i obuću, platiti režije, otplatiti ratu kredita… No što ako vam iznenada zatreba skuplji popravak automobila ili novi kućanski uređaj?
Takvi izdaci često „probijaju“ financijske konstrukcije. Izvanredni troškovi nažalost ne biraju vrijeme, a uz sve ostalo, jako opterećuju kućne budžete. U takvim okolnostima, kad im je hitno potreban novac a nemaju dovoljno tekućih prihoda, ljudi lako zapadnu u očaj misleći da se nalaze u bezizlaznoj situaciji.
No ipak postoji jednostavno i brzo rješenje dolaska do prijeko potrebne gotovine – otkup zlata. Na taj se način mogu unovčiti odnosno zamijeniti za gotovinu bilo koji predmeti načinjeni od zlata.

Što sve otkupljuje otkup zlata?

Tvrtka Auro Domus je prva u Hrvatskoj djelatnost otkupa zlata organizirala na pristupačan i profesionalan način. Otkupljuje sve vrste lomljenog zlata te srebra. Najčešće je to stari i nenošeni nakit, davno naslijeđene i demodirane ogrlice i narukvice, prstenje i naušnice. Takvi predmeti imaju različite udjele plemenitih metala, ali najčešće se radi o 14 ili 18-karatnom zlatu. Otkupljuje se i zubno zlato odnosno zlatni zubi – pločice najčešće dolaze u 22-karatnoj varijanti a krunice u 20-karatnoj. Kao i kod nakita, tako se i kod otkupa zlatnih satova kao vrijednost računaju masa i čistoća dijelova od zlata. U poslovnicama Auro Domus-a možete prodati i sve vrste proizvoda od srebra, kao što su srebrni nakit, srebrni pribor, tacne, pepeljare, srebrnjaci i srebrne poluge.

Otkup zlata podebljava budžet

Otkup zlata otkupljuje sve vrste zlatnih predmeta

Ova tvrtka s dugom tradicijom, stručnim osobljem kao i brojnim zadovoljnim mušterijama, garantira besprijekornu uslugu. Tisuće klijenata prepoznali su otkup zlata u Auro Domus-u kao rješenje svojih financijskih problema te razborit način podebljanja kućnog budžeta. Korištenjem ove popularne usluge nekorišteno se zlato uz pomoć otkupa pretvara u novac koji onda omogućuje bezbrižnije planiranje budžeta.
Auro Domus-ove poslovnice za otkup zlata nalaze se na stotinjak lokacija diljem Hrvatske. Kako za otkup zlata vlada veliki interes građana, sve se informacije mogu dobiti i pozivom na besplatni broj telefona 0800 73 72.

Feedback