zlatne poluge valcambi 2

Zlatne poluge kovnice Valcambi: novost u ponudi Auro Domusa!

//
Categories

Zlatne poluge kovnice Valcambi , jednog od najvećeg proizvođača poluga od plemenitih metala na svijetu, od sada možete nabaviti u Auro Domusu. Kovane i lijevane poluge ove renomirane švicarske kovnice dolaze u masama od 1 grama pa sve do 1 kilograma.

Zlatne poluge kovnice Valcambi

Osnovana 1961. godine u švicarskoj Balerni, Valcambi je jedna od najpoznatijih i najvećih rafinerija plemenitih metala na svijetu. Valcambi je do prestižne pozicije u svijetu plemenitih metala došao  fokusiranjem na preradu i proizvodnju isključivo investicijskog zlata i srodnih metala. Godišnja proizvodnja proizvoda od zlata, srebra i platine premašuje 2.000 tona. To Valcambi čini najjačom kovnicom i rafinerijom u Švicarskoj, a njen znak jedan od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih u Europi i svijetu.

Valcambijeve poluge cijenjene su diljem svijeta zbog svoje izvanredne kvalitete. Izuzetno su tražene od strane poznavatelja plemenitih metala. Stoga se među klijentima ove tvrtke nalaze najveće svjetske kompanije za rudarenje plemenitih metala, proizvođači luksuznih satova, velike međunarodne banke, kao i središnje banke država diljem planeta. No, poluge kovnice Valcambi sve se češće nalaze i u portfeljima malih investitora. Većinski udio u tvrtki  ima Newmont Mining, jedna od najvećih svjetskih kompanija za iskopavanje zlata. To je, uz impresivnu ukupnu vrijednost godišnje prerade u ovoj tvornici, pokazatelj važnosti Valcambija kao jedne od najvećih svjetskih kompanija.

zlatne poluge kovnice Valcambi

Zlatne poluge kovnice Valcambi možete nabaviti u Auro Domusu

Valcambi u Auro Domusu

Akreditirane od svih glavnih burzi plemenitih metala, švicarske središnje banke i LBMA (London Bullion Market Association), Valcambi poluge zlata i srebra priznate su diljem svijeta. U poslovnicama Auro Domusa ili njegovom web shopu možete nabaviti kovane poluge od 1 g, 2.5 g, 5 g, 10 g, 20 g, 1 unce, 50 g i 100 g kao i one lijevane od 250 g, 500 g i 1000 g. Za više informacija o dostupnosti i rokovima isporuke možete nazvati naš besplatan broj telefona 0800/7372.

Feedback