Zlatna poluga 250 g

Zlatna poluga 250 g

17.800,75 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 17.368,86 €

997 na zalihi

SKU: 8 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 250 g (Argor Heraeus)

Zlatna poluga 250 g (Argor Heraeus) spada među najprodavanije artikle u ponudi Auro Domusa. Kao i poluge od 500 i 1000 grama, smatra se velikom polugom, što joj omogućava manju prosječnu cijenu po gramu. Prednost u odnosu na poluge od 1000 grama jest u tome što omogućuje vlasnicima unovčenje manjeg dijela portfelja. Svaka zlatna poluga ima vlastiti serijski broj. Argor Heraeus za svoje velike poluge (od 250 g, 500 g i 1000 g) izdaje i vlastiti certifikat kao jamstvo izvornosti. Poluge od 250 grama Argor Heraues isporučuje bez ambalaže. Auro Domus je zbog toga izradio ekskluzivno pakiranje za velike poluge koje olakšava njenu pohranu i očuvanje. Dodatno, Auro Domus izdaje i vlastiti certifikat koji jamči izvornost i kvalitetu poluge.

Gratis ekskluzivna ambalaža i certifikat o autentičnosti

Argor Heraeus SA jedna je od najpriznatijih svjetskih kovnica zlata. Od 1951. godine vodeća je rafinerija u Švicarskoj. Deset godina kasnije postala je članicom prestižne London Bullion Market Association (LBMA). Od 2004. godine odabrana je kao jedna od referentnih kovnica za određivanje najvišeg svjetskog standarda Good Deliveryja. Zbog toga je ime Argor Heraeus sinonim za kvalitetu zlata, priznat diljem svijeta.

Rafinerija ima kapacitet prerade 400 tona zlata godišnje. Poluge s njenim prepoznatljivim žigom prodaju se u više od 50 zemalja svijeta. Uz fizičke osobe, kupci su veliki trgovci investicijskim zlatom, poslovne banke, industrijski proizvođači i proizvođači nakita, ali i središnje državne banke. Auro Domus s ovom kovnicom uspješno surađuje dugi niz godina.

Dodatne informacije

Dimenzije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Feedback