Zlatna poluga 1 oz

Zlatna poluga 1 oz

2.239,27 

* Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje
Dostava nije uključena u cijenu


Otkup: 2.180,93 €

999 na zalihi

SKU: 2787 Kategorije: ,

Opis

Zlatna poluga 1 oz Valcambi

Zlatna poluga 1 oz Valcambi odlična je kao poklon dragim osobama kojima se želi darovati proizvod trajne vrijednosti. Zbog svog atraktivnog pakiranja, zlatna poluga predstavlja svečaniji i prigodniji dar od novca. S druge strane, zahvaljujući svojoj monetarnoj vrijednosti, primatelj dara u bilo kojem trenutku može ga unovčiti. Svaka zlatna poluga ima vlastiti serijski broj.

Unca je povijesna mjera izražavanja cijene zlata, iako se posljednjih godina sve češće plemeniti metali računaju u gramima.

No, zbog tradicije, ali i značajnog prometa, poluge od jedne unce zadržale su odličan omjer prosječne cijene po gramu i ukupne vrijednosti poluge.

Valcambi je švicarska kovnica poznata po iznimno lijepim proizvodima.

Priča koja je počela prije više od 60 godina dovela je Valcambi do prestižne pozicije u svijetu plemenitih metala. Njihova rafinerija i kovnica jedna je od najvećih u svijetu. Fokusirani su isključivo na preradu i proizvodnju investicijskog zlata i srodnih metala.

Godišnja proizvodnja premašuje 2.000 tona u proizvodima od zlata, srebra i platine. To Valcambi čini najjačom kovnicom i rafinerijom u Švicarskoj, a njen znak jedan od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih u Europi i svijetu.

Među klijentima su najveće svjetske kompanije za rudarenje plemenitih metala, proizvođači luksuznih satova, velike međunarodne banke, kao i središnje banke država diljem planeta.

Dodatne informacije

Dimenzije pakiranja

Država

Finoća

Materijal

Proizvođač

Težina (g)

Dimenzije

Feedback