zalog dostupniji manja

Usluga zaloga zlata postaje još dostupnija

//
Categories

Usluga zaloga zlata u Auro Domusu postaje još dostupnija! Od sada možete odabrati rok rezervacije koji najbolje odgovara vašim potrebama te, sukladno tome i visinu iznosa kotizacije.

Usluga zaloga zlata postaje još dostupnija

Zalog zlata odnosno predmeta napravljenih od ovog plemenitog metala sve je popularnija usluga Auro Domusa. Zalog zlata olakšava građanima dolazak do novca, bez da te vrijedne predmete moraju prodati. Uz uslugu puno duljeg “staža” – otkup zlata, zalagaonica predstavlja alternativni način dolaska do prijeko potrebne gotovine.

Kao i kod otkupa i zalog koristi visoku vrijednost zlata. Najčešće je to zlatni nakit, ogrlice, lančići, naušnice ili prstenje, ali nađu se tu i zlatni satovi te zlatnici. U slučaju kada se ljudi ne žele trajno odreći vlasništva nad tim vrijednim predmetima, a novac im je potreban na kraći rok, iste mogu založiti. Uz uslugu zaloga u poslovnicama Auro Domusa za njih mogu dobiti prilično visok novčani iznos, koji nije ograničen. Sve započinje stručnom besplatnom procjenom dragocjenog predmeta, na osnovi koje se klijentu daje ponuda zaloga. Nakon toga slijedi potpisivanje ugovora, a novac se klijentu isplaćuje odmah.

usluga zaloga zlata

Usluga zaloga zlata sada je još dostupnija

Izaberite rokove rezervacije koji Vam odgovaraju

Novost je da od sada klijent može izabrati jedan od tri moguća roka rezervacije založenog artikla. Na raspolaganju su kratki rok od 8 dana, srednji od 15 dana te onaj od 30 dana, do kojih je potrebno otkupiti natrag svoj zlatni predmet. U ovisnosti o duljini roka rezervacije kreću se i visine potrebnih iznosa kotizacije. Na ovaj način popularna usluga zaloga postaje još dostupnija građanima. Oni sada mogu još bolje uskladiti svoje potrebe, želje i mogućnosti vezane uz dolazak do gotovine putem zaloga zlata.

Založeni predmet je moguće otkupiti i prije dogovorenog isteka roka, koji se, uz dogovor, može i produljiti. Pri tom za svoj vrijedni predmet ne trebate brinuti. Cijelo vrijeme rezervacije čuva se u osiguranoj pohrani Auro Domusa.

Feedback