Zalagaonica

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Zalagaonica je dodatak postojećim poslovnim djelatnostima tvrtke Auro Domus. Omogućuje jednostavan i brz dolazak do gotovine. Ali i zadržavanje vrijednih predmeta od zlata.

Klijenti Auro Domusa često se nalaze suočeni s teškim izborim. S jedne strane, hitno im je potreban novac. Jedan od bržih i jednostavnijih načina da stignu do gotovine jest: iskoristiti vrijednost zlata. No, s druge strane, otkupom zlata zauvijek se odriču vlasništva nad nakitom ili drugim vrijednostima. Oni se tale i rafiniraju te vraćaju u ponovnu uporabu.

Što radi zalagaonica zlata

Zalagaonica zlata nudi rješenje te naizgled bezizlazne situacije. Kako bi klijentima olakšao dolazak do prijeko potrebne gotovine i ponudio im alternativu otkupu, Auro Domus, najveći lanac za otkup zlata, u svojih sedamdesetak poslovnica uveo je i uslugu zaloga zlata.

zalagaonica

Kako funkcionira zalog zlata ? Prvi dio procesa jednak je otkupu zlata. Dovoljno je donijeti zlatni predmet u neku od poslovnica tvrtke Auro Domus. Stručni djelatnici će besplatno procijeniti. Ukoliko se klijent složi s procjenom vrijednosti, isplatit će mu se novac odmah i u gotovini.

Nakon toga, klijent ima mogućnost izabrati uslugu zaloga. Uz uplatu kotizacije, rezervirat će pravo ponovne kupnje predmeta po njegovoj procijenjenoj vrijednosti. Rok rezervacije je fleksibilan, a Auro Domus će čitavo vrijeme čuvati predmet u osiguranoj pohrani.

Uvijek informirani

Auro Domus pobrinut će se da klijenti uvijek budu informirani o isteku roka rezervacije. Porukom elektronske pošte i SMS-om klijent će dobiti obavijest 72 sata prije isteka. Tako može biti siguran da neće propustiti trenutak u kojem rezervacija ističe. Ukoliko mu to bude odgovaralo, rok može dodatno i produžiti. Po isplati ukupnog iznosa, klijent može ponovno preuzeti svoj predmet.

Više o zalogu zlata

Zanima vas otkup zlata, a niste pronašli odgovor na pitanje koje imate? Provjerite rubriku u kojoj su navedeni odgovori na česta pitanja. Ili nas za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte.

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback