Koprivnica – Centar

Poslovnica za otkup zlata Koprivnica nalazi se u samom centru grada, na adresi Ulica bana Joispa Jelačića 5.

Smještena je u neposrednoj blizini Privredne banke i Turističke zajednice Grada i Županije. U blizini je gradski park na centralnom gradskom trgu i najvažniji upravni, trgovački i ugostiteljski sadržaji. Do poslovnice se lako dolazi pješice iz bilo kojeg dijela centra Koprivnice. Automobil se može parkirati ispred poslovnice, a u blizini je i stanica gradskog autobusnog prijevoza što predstavlja dobru vezu s autobusnim i željezničkim kolodvorom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Koprivnica nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback