auro domus dakovo jelaciceva 2

Đakovo – Jelačićeva

Poslovnica za otkup zlata Đakovo - Jelačićeva nalazi se na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 7 u samom centru mjesta.

U neposrednoj je blizini Trga Franje Tuđmana odnosno rotora s fontanom ispred crkve Svih svetih. U krugu od 3 minute hoda od poslovnice nalazi se zgrada Hrvatske pošte, pješačka zona ulice Ivana Pavla II. i đakovačka katedrala. Tu su i poslovnice mnogih banaka te mnoštvo ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja – caffe barova, restorana, trgovina i obrtničkih radnji. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Đakova, a ukoliko se dolazi automobilom parking se nalazi uz samu Jelačićevu ulicu te u okolnim ulicama. Autobusni kolodvor udaljen je desetak minuta hoda od poslovnice. Poslovnica je pristupačna i za osobe sa invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Đakovo nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

 

Feedback