Otkup zlata Đakovo 1

Đakovo – Jelačićeva

Poslovnica za otkup zlata Đakovo - Jelačićeva nalazi se na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 7 u samom centru mjesta. U neposrednoj je blizini Trga Franje Tuđmana odnosno rotora s fontanom ispred crkve Svih svetih. U krugu od 3 minute hoda od poslovnice nalazi se zgrada Hrvatske pošte, pješačka zona ulice Ivana Pavla II. i đakovačka katedrala. Tu su i poslovnice mnogih banaka te mnoštvo ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja – caffe barova, restorana, trgovina i obrtničkih radnji. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Đakova, a ukoliko se dolazi automobilom parking se nalazi uz samu Jelačićevu ulicu te u okolnim ulicama. Autobusni kolodvor udaljen je desetak minuta hoda od poslovnice. Poslovnica je pristupačna i za osobe sa invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Đakovo nudi niz drugih usluga.
Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.
Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.
Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.