Otkup zlata Đakovo 1

Đakovo – Jelačićeva

Poslovnica za otkup zlata Đakovo - Jelačićeva nalazi se na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 7 u samom centru mjesta.

U neposrednoj je blizini Trga Franje Tuđmana odnosno rotora s fontanom ispred crkve Svih svetih. U krugu od 3 minute hoda od poslovnice nalazi se zgrada Hrvatske pošte, pješačka zona ulice Ivana Pavla II. i đakovačka katedrala. Tu su i poslovnice mnogih banaka te mnoštvo ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja – caffe barova, restorana, trgovina i obrtničkih radnji. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Đakova, a ukoliko se dolazi automobilom parking se nalazi uz samu Jelačićevu ulicu te u okolnim ulicama. Autobusni kolodvor udaljen je desetak minuta hoda od poslovnice. Poslovnica je pristupačna i za osobe sa invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Đakovo nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.