Otkup zlata Dubrovnik

Dubrovnik – Gruž

Auro Domus - otkup zlata Dubrovnik, poslovnica Gruž.

Poslovnica za otkup zlata Dubrovnik nalazi se u Gružu kod Radeljevića. Robna kuća Minčeta nalazi se preko puta, na samo pedesetak metara pješačke udaljenosti. Svega pet minuta laganog hoda u smjeru zapada udaljena je dubrovačka tržnica.

Ulaz u parking je dostupan nekoliko metara od poslovnice. Autobusna stanica za sve glavne gradske linije smještena je na pješačkoj udaljenosti od poslovnice.

Auro Domus u ovoj poslovnici nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge. Mjenjačnica ne naplaćuje proviziju.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.