auro domus poslovnica dubrovnik gruz 3

Dubrovnik – Gruž

Auro Domus - otkup zlata Dubrovnik, poslovnica Gruž.

Poslovnica za otkup zlata Dubrovnik nalazi se u Gružu kod Radeljevića. Robna kuća Minčeta nalazi se preko puta, na samo pedesetak metara pješačke udaljenosti. Svega pet minuta laganog hoda u smjeru zapada udaljena je dubrovačka tržnica.

Ulaz u parking je dostupan nekoliko metara od poslovnice. Autobusna stanica za sve glavne gradske linije smještena je na pješačkoj udaljenosti od poslovnice.

Auro Domus u ovoj poslovnici nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge. Mjenjačnica ne naplaćuje proviziju.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback