cryptocurrencies bitcoin eter i riple

Kriptovalute u poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske

//
Categories

Kriptovalute poput Bitcoina, Ethera, Ripple-a i drugih, sve su dostupnije hrvatskim građanima. Auro Domus svakim danom povećava broj svojih poslovnica koje nude uslugu mjenjačnice kriptovaluta. Time omogućuje širokom broju ljudi kupovinu ovih digitalnih novčanih jedinica i prodaju za gotovinu.

Bitcoin mjenjačnica u poslovnicama Auro Domusa

Osluškujući trendove na tržištu, vodeći hrvatski lanac mjenjačnica i poslovnica za otkup zlata proširio je svoju djelatnost i u „virtualnu sferu“. Naime, odnedavno Auro Domus omogućuje klijentima kupnju i prodaju dvadesetak najpopularnijih kriptovaluta za gotovinu.

U ponudi se nalaze najpopularnije svjetske kriptovalute kao što su Bitcoin, Ether, Ripple, Litecoin i još dvadesetak drugih opcija. Svatko tko  tko želi njima trgovati, može doći u poslovnicu Auro Domusa te jednostavno i brzo obaviti transakciju. Cijena kriptovaluta konstantno se ažurira u skladu s vrijednostima na najvećim svjetskim burzama. Kupnja se obavlja za gotovinu i cijeli proces značajno je pojednostavljen u odnosu na kupnju putem digitalnih platformi. Jednako tako, jednostavan je i obrnuti proces u kojem klijenti prodaju kriptovalute i za njih dobiju gotovinu.

Trenutno se usluga Auro Domus Bitcoin mjenjačnice može koristiti na više od 80 lokacija diljem Hrvatske. Namjera je tvrtke u vrlo kratkom roku ovu ponudu uvesti u sve svoje poslovnice. Među hrvatskim građanima raste potreba za ovakvom uslugom budući da ona omogućava jednostavniju i sigurniju kupnju kriptovaluta. Stoga rastu i očekivanja od ove djelatnosti koja se pruža prema europskim odnosno svjetskim standardima.

U poslovnicama Auro Domusa možete kupiti i prodati najpopularnije kriptovalute

Kriptovalute nisu budućnost, one su sadašnjost

U suvremenom svijetu blockchain tehnologija i kriptovalute sve više postaju nezaobilazna vrsta imovine. Od pojma zanimljivog samo zanesenjacima” novom tehnologijom, Bitcoin, Ether i drugi novčići” postali su općeprihvaćeni dio financijskog tržišta u koji ulažu ozbiljni investicijski fondovi i renomirane tvrtke. Raste i broj usluga odnosno proizvoda koji se mogu kupiti ovom digitalnom valutom. Budite u korak s vremenom, potražite Vama najbližu poslovnicu Auro Domusa s uslugom  Bitcoin mjenjačnice i zakoračite u suvremeni svijet digitalnih valuta!

Feedback