zlato otkup manje

Što može otkupiti otkup zlata?

//
Categories

Građani se često pitaju što može otkupiti otkup zlata, odnosno koje sve predmete mogu odnijeti na procjenu i prodaju. Ova izuzetno tražena usluga otkupljuje sve vrste zlatnih predmeta, neovisno o čistoći odnosno udjelu zlata u njihovoj masi.

Saznajte što sve može otkupiti otkup zlata

Zlato je jako cijenjen i tražen plemeniti metal. Za njega se može postići dobra cijena što potiče veliki interes kod ljudi. Stoga mnoge zanima što sve otkupljuje otkup zlata. Najveći udio u otkupljenim predmetima ima zlatni nakit. Njega posjeduje velik broj kućanstava jer je, osim estetske funkcije, u našoj zemlji nakit dugo imao i onu štednu, u vrijeme kada je investicijsko zlato bilo nedostupno hrvatskim potrošačima. U poslovnicama Auro Domusa tako se na besplatnu procjenu najčešće donose zlatni lančići, ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice. Oni imaju različit udio zlata, ali najčešće dolaze u varijanti od 14 ili 18 karata (ugravirane oznake 585 i 750). No, ne sadrži samo nakit zlato. Od ovog vrijednog metala izrađuju se i manžete odnosno ukrasni gumbi, igle za kravate, tabakere, satovi… Zlato, i to čak ono od 20 ili 22 karata sadrži i dentalno zlato – zubne pločice i krunice.

Što može otkupiti otkup zlata

Što sve može otkupiti otkup zlata? Najčešće je to zlatni nakit ali i manžete, zlatni satovi, zubno zlato te investicijsko zlato

Posebno visoku cijenu kod otkupa postiže investicijsko zlato

Najveće vrijednosti u otkupu postižu predmeti od investicijskog zlata. To su kovane i lijevane poluge s najvišim udjelom zlata te zlatnici. Takvi su predmeti i nastali u svrhu investiranja odnosno trgovine zlatom. Dok razlika između vrijednosti zlata i vrijednosti nakita može biti i veća od 50 posto, kod investicijskog zlata ta je razlika tek oko 5 posto ili čak i manje. Najčešći predmeti iz kategorije investicijskog zlata koji se nalaze u otkupu su dukati, zahvaljujući dugoj tradiciji prisutnosti u našim krajevima. Zbog toga u poslovnicama tvrtke Auro Domus uvijek imaju i posebnu cijenu.

Posjetite neku od naših poslovnica diljem Hrvatske. Procjena zlatnih predmeta je potpuno besplatna i ne obvezuje na prodaju. A ukoliko se odlučite zlatni predmet prodati, novac se isplaćuje odmah, na licu mjesta.

 

Feedback