gold and graph 1

Slom burze jača privlačnost zlata

//
Categories

“Vjerojatni slom burze jača privlačnost zlata i ostalih plemenitih metala – i to već ovog listopada” – tvrdi Robert Kiyosaki, poslovni čovjek i autor popularnih knjiga financijske tematike.  Kiyosaki objašnjava čimbenike u gospodarstvu koji dovode do ovog predviđenog kraha i ističe ozbiljnost nadolazećeg pada tržišta. Kako bi se amortizirao financijski udar, savjetuje ulaganje u zlato, srebro i Bitcoin.

Slom burze u listopadu jača privlačnost zlata

“Cijelo će se tržište u listopadu suočiti s ozbiljnim padom” rekao je Robert Kiyosaki, autor hit knjige “Bogati tata, jadni tata”. Prezadužena tvrtka Evergrande, drugi po veličini nekretninski developer u Kini, u velikim je problemima. Bankrot ovog diva uzrokovao bi potres ogromne magnitude jer će se krah tržišta nekretnina preliti u SAD.

S druge strane, američki dug leti u nebo. “Nikada nismo napuhali ovoliki dug. To je najveći problem jer omjer duga i BDP-a nije usklađen. Tiska se novac, a cijene rastu” – ističe Kiyosaki. Smatra da će pad burzovnih indeksa biti jedan od većih u povijesti. Ove su procjene vezane uz skorašnje glasanje američkog Kongresa o obustavi gornje granice američkog duga. Ako Kongres ne postigne dogovor prije roka od 18. listopada, vlada će riskirati neispunjenje svojih postojećih dužničkih obveza, što je bez presedana. No Kiyosaki ima i dobre vijesti: smatra da bi ulaganje u zlato, srebro i Bitcoin moglo biti dobitna kombinacija. Kada cijene ove imovine kratkoročno padnu padnu, dobra je prilika za kupovinu. Optimist je po pitanju njihove dugoročne vrijednosti.

slom burze jača privlačnost zlata

Slom tržišta vrlo je izvjestan u listopadu, a zlato je dobra dugoročna investicija – smatra Robert Kiyasaki.

Zlato i srebro u ponudi Auro Domusa

Bez obzira ostvare li se crne prognoze gospodina Kiyosakija ili ne, u jednome je sigurno u pravu: vrijedi investirati u plemenite metale. Investicijsko zlato i srebro su predmeti sa značajno većim udjelom čistog zlata odnosno srebra od, primjerice, nakita. Možete ih kupiti u poslovnicama tvrtke Auro Domus u cijeloj Hrvatskoj, ali i putem webshopa. Investicijske proizvode možete preuzeti u Vama najbližoj poslovnici ili putem dostave na kućnu adresu.

Feedback