Velika Gorica – Zagrebačka

/
Posted By
/

Poslovnica za otkup zlata Velika Gorica nalazi se na jednoj od glavnih najprometnijih velikogoričkih ulica, Zagrebačkoj ulici.
Na udaljenosti 150 metara od poslovnice nalazi se autobusna stanica gdje prometuju linije 268, 290 te 330 u smjeru Zagreba. 

U blizini poslovnice se nalazi i veliki javni parking u sklopu robne kuće, tako da ste u mogućnosti doći i osobnim automobilom.
Također postoje parkirna mjesta dužinom ulice, koja su na bočnoj strani ceste tako da ukoliko ste u žurbi ili u prolazu lako smo dostupni. 

Poslovnica je okružena raznim trgovinama, kafićima i slastičarnama, a preko puta nje se nalazi i jedna od najpoznatijih goričkih, slastičarna Memy.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Velika Gorica nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback