auro domus poslovnica nova gradiska jurja haulika 2

Nova Gradiška – Jurja Haulika 1

Specijalizirana poslovnica za otkup zlata Nova Gradiška nalazi se na adresi ulica Jurja Haulika
1, u središtu grada.

Ulaz u poslovnicu nalazi se na samom početku pješačke zone, ulice Slavonskih graničara, koja je svojevrsni nastavak Strossmayerove ulice i vodi do Trga kralja Tomislava.

U blizini je PBZ banka te brojni poslovni, trgovački i ugostiteljski sadržaji - caffe barovi, slastičarne, pekarnice, trgovine i obrtničke radnje. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Nove Gradiške. Ukoliko se do poslovnice dolazi automobilom, parking je udaljen stotinjak metara. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni nekoliko minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Nova Gradiška nudi niz drugih usluga.

Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.

Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback