Otkup zlata nova gradiška

Nova Gradiška – Jurja Haulika 1

Specijalizirana poslovnica za otkup zlata Nova Gradiška nalazi se na adresi ulica Jurja Haulika
1, u središtu grada.

Ulaz u poslovnicu nalazi se na samom početku pješačke zone, ulice Slavonskih graničara, koja je svojevrsni nastavak Strossmayerove ulice i vodi do Trga kralja Tomislava.

U blizini je PBZ banka te brojni poslovni, trgovački i ugostiteljski sadržaji - caffe barovi, slastičarne, pekarnice, trgovine i obrtničke radnje. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Nove Gradiške. Ukoliko se do poslovnice dolazi automobilom, parking je udaljen stotinjak metara. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni nekoliko minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Nova Gradiška nudi niz drugih usluga.

Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.

Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.