auro domus poslovnica sisak pjesacka zona 1 1

Sisak – Pješačka zona

Specijalizirana poslovnica za otkup zlata u Sisku nalazi se na adresi Ulica Stjepana i Antuna Radića 17, u samom centru grada.

Poslovnica je smještena kod križanja s ulicom Ivana Kukuljevića Sakcinskog, u neposrednoj blizini T-centra, Erste i OTP banke. U krugu od 3 minute pješačke udaljenosti od poslovnice nalazi se FINA, Hrvatska pošta, hotel Panonija te mnoštvo ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja. Poslovnica je lako dostupna pješice iz centralnog područja grada, a ukoliko se dolazi automobilom parking je udaljen pedesetak metara. Autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su nekoliko minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Sisak nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu,također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

 

 

Feedback