Otkup zlata Slavonski Brod 4

Slavonski Brod – Trg pobjede

Specijalizirana poslovnica za otkup zlata Slavonski Brod – Trg pobjede nalazi se u centru grada, na adresi Trg pobjede 3. Poslovnica je smještena pored OTP banke i hotela Park. Odmah pokraj nalazi se pješačka zona Trga Ivane Brlić Mažuranić te Ulica Petra Krešimira IV., s brojnim poslovnim, trgovačkim i ugostiteljskim sadržajima. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Slavonskog Broda. Parking za automobile se nalazi ispred same poslovnice. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni desetak minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Slavonski Brod nudi niz drugih usluga.
Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.
Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.
Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.