Otkup zlata Slavonski Brod 4

Slavonski Brod – Trg pobjede

Specijalizirana poslovnica za otkup zlata Slavonski Brod – Trg pobjede nalazi se u centru grada, na adresi Trg pobjede 3.

Poslovnica je smještena pored OTP banke i hotela Park. Odmah pokraj nalazi se pješačka zona Trga Ivane Brlić Mažuranić te Ulica Petra Krešimira IV., s brojnim poslovnim, trgovačkim i ugostiteljskim sadržajima. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Slavonskog Broda. Parking za automobile se nalazi ispred same poslovnice. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni desetak minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Slavonski Brod nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.