auro domus poslovnica slavonski brod trg 3

Slavonski Brod – Trg pobjede

Specijalizirana poslovnica za otkup zlata Slavonski Brod – Trg pobjede nalazi se u centru grada, na adresi Trg pobjede 3.

Poslovnica je smještena pored OTP banke i hotela Park. Odmah pokraj nalazi se pješačka zona Trga Ivane Brlić Mažuranić te Ulica Petra Krešimira IV., s brojnim poslovnim, trgovačkim i ugostiteljskim sadržajima. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra Slavonskog Broda. Parking za automobile se nalazi ispred same poslovnice. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni desetak minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Slavonski Brod nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback