Otkup zlata Osijek Županijska

Osijek – Županijska

Poslovnica za otkup zlata Osijek – Županijska nalazi se u centru grada, na adresi Županijska ulica 12. Smještena je na križanju s Ulicom Hrvatske Republike, uz hotel Waldinger i u neposrednoj je blizini svih kulturnih, zabavnih, ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja centra grada. Do poslovnice se lako može doći pješice iz centra grada a ukoliko se dolazi automobilom, parkirati se može u Ulici Hrvatske Republike, gdje se nalazi i autobusna stanica linija 1, 2 i 3. Tramvajska stanica „Županijska” udaljena je 50-ak metara od poslovnice, u istoj ulici.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Osijek nudi niz drugih usluga.

Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.

Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.