auro domus poslovnica osijek zupanijska 4

Osijek – Županijska

Poslovnica za otkup zlata Osijek – Županijska nalazi se u centru grada, na adresi Županijska ulica 12.

Smještena je na križanju s Ulicom Hrvatske Republike, uz hotel Waldinger i u neposrednoj je blizini svih kulturnih, zabavnih, ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja centra grada.

Do poslovnice se lako može doći pješice iz centra grada a ukoliko se dolazi automobilom, parkirati se može u Ulici Hrvatske Republike, gdje se nalazi i autobusna stanica linija 1, 2 i 3. Tramvajska stanica „Županijska” udaljena je 50-ak metara od poslovnice, u istoj ulici.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Osijek nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija. Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback