Otkup zlata Osijek Županijska

Osijek – Županijska

Poslovnica za otkup zlata Osijek – Županijska nalazi se u centru grada, na adresi Županijska ulica 12.

Smještena je na križanju s Ulicom Hrvatske Republike, uz hotel Waldinger i u neposrednoj je blizini svih kulturnih, zabavnih, ugostiteljskih i trgovačkih sadržaja centra grada.

Do poslovnice se lako može doći pješice iz centra grada a ukoliko se dolazi automobilom, parkirati se može u Ulici Hrvatske Republike, gdje se nalazi i autobusna stanica linija 1, 2 i 3. Tramvajska stanica „Županijska” udaljena je 50-ak metara od poslovnice, u istoj ulici.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Osijek nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija. Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.