auro domus poslovnica osijek strossmayerova 4

Osijek – Strossmayera

Specijalizirana poslovnica za prodaju investicijskog zlata Osijek - Strossmayerova nalazi se u strogom centru grada, na adresi Strossmayerova ulica 2.

Smještena je pokraj Croatia banke, na pragu centralnog gradskog Trga Ante Starčevića. Svi kulturni, zabavni, ugostiteljski i trgovački sadržaji centra grada na dohvat su ruke. Do poslovnice se lako može doći pješice iz centra grada, a ukoliko se dolazi automobilom, parking je dostupan odmah ispred poslovnice. Tramvajska stanica „Nama” nalazi se na Trgu A.Starčevića, udaljena 50-ak metara. Poslovnica je pristupačna i za osobe sa invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici osim prodaje investicijskog zlata Osijek nudi niz drugih usluga. Nudimo otkup zlata i srebra po najpovoljnijim cijenama, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Klijentima nudimo bogatu ponudu investicijskog zlata iz vodećih svjetskih kovnica i rafinerija.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback