Otkup zlata Osijek 5

Osijek – Strossmayera

Specijalizirana poslovnica za prodaju investicijskog zlata Osijek - Strossmayerova nalazi se u strogom centru grada, na adresi Strossmayerova ulica 2.

Smještena je pokraj Croatia banke, na pragu centralnog gradskog Trga Ante Starčevića. Svi kulturni, zabavni, ugostiteljski i trgovački sadržaji centra grada na dohvat su ruke. Do poslovnice se lako može doći pješice iz centra grada, a ukoliko se dolazi automobilom, parking je dostupan odmah ispred poslovnice. Tramvajska stanica „Nama” nalazi se na Trgu A.Starčevića, udaljena 50-ak metara. Poslovnica je pristupačna i za osobe sa invaliditetom.

Auro Domus u poslovnici osim prodaje investicijskog zlata Osijek nudi niz drugih usluga. Nudimo otkup zlata i srebra po najpovoljnijim cijenama, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Klijentima nudimo bogatu ponudu investicijskog zlata iz vodećih svjetskih kovnica i rafinerija.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.