Otkup zlata Daruvar

Daruvar – Mali most

Otkup zlata Daruvar
Otkup zlata Daruvar

Poslovnica za otkup zlata Daruvar nalazi se na adresi Trg kralja Tomislava 17, u samom središtu grada, nasuprot Julijeva parka. Poslovnica je smještena u trgovačkom kompleksu s brojnim poslovnim, trgovačkim i ugostiteljskim sadržajima. U blizini se nalazi poslovnica Erste banke, te pješačka zona s caffe barovima, slastičarnama, pekarnama, trgovinama i obrtničkim radnjama. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra grada Daruvara. Ukoliko se dolazi automobilom, parking je dostupan odmah pored poslovnice. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni nekoliko minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Daruvar nudi niz drugih usluga.
Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu,također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.
Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.
Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.