Otkup zlata Daruvar

Daruvar – Mali most

Otkup zlata Daruvar
Otkup zlata Daruvar

Poslovnica za otkup zlata Daruvar nalazi se na adresi Trg kralja Tomislava 17, u samom središtu grada, nasuprot Julijeva parka.

Poslovnica je smještena u trgovačkom kompleksu s brojnim poslovnim, trgovačkim i ugostiteljskim sadržajima. U blizini se nalazi poslovnica Erste banke, te pješačka zona s caffe barovima, slastičarnama, pekarnama, trgovinama i obrtničkim radnjama. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra grada Daruvara. Ukoliko se dolazi automobilom, parking je dostupan odmah pored poslovnice. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni nekoliko minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Daruvar nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.