auro domus poslovnica daruvar mali most 2

Daruvar – Mali most

Otkup zlata Daruvar
Otkup zlata Daruvar

Poslovnica za otkup zlata Daruvar nalazi se na adresi Trg kralja Tomislava 17, u samom središtu grada, nasuprot Julijeva parka.

Poslovnica je smještena u trgovačkom kompleksu s brojnim poslovnim, trgovačkim i ugostiteljskim sadržajima. U blizini se nalazi poslovnica Erste banke, te pješačka zona s caffe barovima, slastičarnama, pekarnama, trgovinama i obrtničkim radnjama. Poslovnica je lako dostupna pješice iz svih dijelova centra grada Daruvara. Ukoliko se dolazi automobilom, parking je dostupan odmah pored poslovnice. Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se udaljeni nekoliko minuta hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Daruvar nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback