auro domus poslovnica osijek martina divalta 2

Osijek – Martina Divalta 118

Poslovnica za otkup zlata Osijek – Martina Divalta nalazi se u kvartu Jug, na adresi Ulica Martina Divalta 118.

Jedina je specijalizirana poslovnica za otkup zlata i prodaju zlata u krugu od dva kilometra. Dolazeći iz pravca zapada, nalazi se na južnoj strani ulice, nakon križanja s Ulicom kralja Petra Svačića. Smještena je pored stambene peterokatnice odnosno kod Osječanima dobro poznate nekadašnje pekare Arbanas. Do poslovnice se lako može doći pješice s područja južnog dijela grada, a ukoliko se dolazi automobilom, besplatan parking se može pronaći u ulicama uokolo poslovnice. Odmah ispred poslovnice nalazi se autobusna stanica, a u neposrednoj je blizini i tramvajska stanica što čini dobru prometnu vezu s drugim dijelovima grada.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Osijek – Millenium nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude,isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

 

Feedback