Brzi gotovinski zajam: Jednostavno rješenje za financijske poteškoće

/
Posted By
/
Categories

Sve više hrvatskih građana suočava se sa situacijama privremene nelikvidnosti. Nagli skokovi cijena brojnih proizvoda, izvanredne situacije poput rođenja djeteta, kumstva u svatovima, hitnog popravka automobila, kućnih radova, ili trenutačno aktualno zatvaranje „prešutnih“ minusa na bankovnim računima koji u 2024. godini „odlaze u povijest“… Sve su to scenariji u kojima i osobe stabilnih primanja ponekad trebaju kratkotrajnu „financijsku injekciju“. Upravo za takve situacije Auro Domus u ponudu je uveo uslugu brzih gotovinskih zajmova u suradnji s Kredisom.

Brzi gotovinski zajam

Brzi gotovinski zajam osmišljen je kao jednostavna i lako dostupna novčana pomoć u trenutku kada je ona najpotrebnija. Klijentima Auro Domusa dostupni su iznosi do 2.000 eura, uz mjesečnu otplatu te mogućnost ranije isplate zajma. Sama procedura je kratkotrajna i ne zahtijeva „brdo“ dokumentacije, a isplata brza!

 

Prvi korak je on-line prijava za zajam nakon koje će Vas nazvati financijski savjetnik kako bi Vam pomogao u procesu prijave. Osim putem interneta, prijavu za zajam moguće je ispuniti i u jednoj od poslovnica Auro Domusa diljem Hrvatske. Vrlo brzo dobit ćete informaciju ispunjavate li uvjete za primanje zajma te ćete ga moći i podignuti u gotovini u najbližoj poslovnici.

Zašto odabrati zajam u Auro Domusu

Auro Domus već je više od 13 godina poznat kao hrvatski centar zlata i financijskih usluga, koje svakog mjeseca koriste tisuće građana. Kroz usluge kao što su otkup zlata ili zalog zlata Auro Domus je izgradio svoj prepoznatljivi način poslovanja: jednostavne procedure, brze isplate i maksimalna sigurnost za klijente. Upravo na tim osnovama postavljena je i usluga brzog gotovinskog zajma – maksimalno pojednostavljen proces prijave i provjere klijenata, brza isplata novca u gotovini te zajamčena diskrecija i sigurnost.

 

Ako ste zainteresirani za brzi gotovinski zajam, možete se prijaviti putem naših stranica ili za više informacija nazvati besplatni broj telefona 0800 7372.

 

 

Feedback