Investirajte u bolju budućnost!

NAPRAVITE PAMETAN
POTEZ

Posjeti web shop
do gotovine!
AURO DOMUS
OTKUP ZLATA

Brzo i jednostavno

Saznaj više
do gotovine!
Brzo i lako

AURO DOMUS
ZALOG ZLATA

Saznaj više
Brza isplata!
Minimalna dokumentacija
Jednostavna prijava

FINANCIJSKA PODRŠKA U PRAVOM TRENUTKU 

Saznaj više

Plaćanje karticama i pouzećem

Auro Domus je u svojoj internetskoj trgovini omogućio brzu i jednostavnu kupnju investicijskog zlata i srebra. Odaberite plaćanje kreditnim i debitnim karticama ili plaćanje pouzećem.

KUPI ZLATO

Zalog na zlato

Auro Domus u sve svoje poslovnice uveo je zalog na zlato. Zalagaonica nudi potpuno besplatnu procjenu. Rok ponovnog otkupa založenih predmeta je fleksibilan. Isplata u gotovini!

ZALAGAONICA

naslovna otkup 01
01

Otkup zlata

Otkup zlata

Otkup zlata stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, no pojavom tvrtke Auro Domus u Hrvatskoj prvi je puta organizirana na pristupačan i profesionalan način, omogućivši na taj način hrvatskim građanima legalnu i diskretnu mogućnost zamjene lom zlata za isplatu odmah u gotovini. Procjenu zlata provode educirani i ljubazni djelatnici ovlašteni za izradu ponuda.

Više o otkupu zlata →
naslovna mjenjacnica 01
02

Mjenjačnica

Mjenjačnica

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa, koje je zbog velikog broja poslovnica diljem Hrvatske, na frekventnim lokacijama u svim većim gradovima dostupno svakom građaninu naše zemlje. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute, a za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju.

Saznaj više →
naslovna invest 01
03

Investicijsko zlato

Investicijsko zlato

Naša je vizija stvoriti društvo koje je upoznato s prednostima ulaganja u zlato i kretanjima na tržištu plemenitih metala. Naše su usluge i dugogodišnje iskustvo na raspolaganju svim zainteresiranim klijentima. the.bank.of.gold. ima svoje ekskluzivne poslovnice u većim hrvatskim gradovima u kojima zapošljava tim educiranih profesionalaca.

Posjeti web shop →

Zadnje vijesti

Sve vijesti →

Auro Domus mjenjačnice uvode nove valute i usluge u svoju ponudu

Gdje pronaći mjenjačnicu i zamijeniti stranu valutu za euro? Prema podacima Hrvatske narodne banke, koje je prenio portal net.hr, nakon uvođenja eura s početkom prošle...
Read More →

Što morate znati ako vas zanima otkup zlata

Kada se spomene otkup zlata, često se pojavljuju mnoga pitanja. Tko će kupiti moje zlato?  Koje predmete otkupljuju poslovnice za otkup zlata? Teško je znati...
Read More →

Pokloni za krštenje, pričest i krizmu: Zlato je odličan izbor

Što pokloniti djeci za krštenje, prvu pričest ili krizmu? Pitanje je to s kojim se susreću roditelji, kumovi i članovi obitelji kada se približe ovi...
Read More →
5.3
Milijuna
Zadovoljnih Klijenata
+ 5.300
KG otkupljenog
zlata
+ 4.300
KG otkupljenog
srebra
+ 4.6
Milijarde isplaćenih
Kuna

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!

Feedback