Zalagaonica Zadar

Zalagaonice Zadar

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Zalagaonica Zadar – Brzo i jednostavno do gotovine

Zalagaonica Zadar usluga je koju je Auro Domus namijenio klijentima koji trebaju gotovinu na licu mjesta, ali se nisu spremni trajno odreći svojeg zlatnog ili srebrnog nakita. Brz i jednostavan postupak omogućuje svakome da iskoristi vrijednost plemenitih metala, a fleksibilni rokovi rezervacije predmeta pružaju priliku povrata predmeta u trenutku u kojem to klijentima najviše odgovara.

Zašto je Zalagaonica Zadar pravi izbor?

Zalagaonica Zadar odnosno usluga zaloga na zlato i srebro koju Auro Domus nudi u svojim zadarskim poslovnicama, od sličnih se usluga razlikuje nizom prednosti.

  • Neograničeni iznos zaloga. Auro Domus ima dovoljno sredstava da u gotovini isplati i zaloge vrijedne desetke tisuća kuna.
  • Informiranje klijenata. Ne morate brinuti o isteku zaloga. Auro Domus brine umjesto Vas. Porukom elektronske pošte i SMS-om klijent će dobiti informaciju o isteku zaloga 72 sata unaprijed.
  • Fleksibilni rokovi. Sami birate trajanje zakupa. Nakon prvotnih 30 dana, možete ga i produžiti.
  • Široka dostupnost. Usluga zaloga dostupna je u više od 70 poslovnica diljem Hrvatske. U Zadru Auro Domus nudi ovu uslugu u većem broju poslovnica.
  • Besplatna procjena. Ako se samo želite informirati o vrijednosti svojeg nakita, iskoristite priliku za besplatnu i neobavezujuću procjenu.
  • Kvalitetna korisnička podrška. Auro Domus ima kvalitetan tim korisničke podrške. Za sve informacije dovoljno je nazvati besplatni broj telefona 0800 73 72 ili poslati upit na info@aurodomus.com.

Kako izgleda proces zaloga?

Proces zaloga jednostavan je i brz. Nakon pregleda predmeta, izradit će se besplatna procjena. Po prihvatu ponude, klijentu će se iznos isplatiti u gotovini. Od isplaćenog iznosa, klijent uplaćuje rezervaciju predmeta. Auro Domus će zadržati predmet na osiguranoj pohrani i po zahtjevu klijenta omogućiti mu ponovnu kupnju po njegovoj procijenjenoj vrijednosti.

Zalagaonica Zadar dostupna je na sljedećim lokacijama:

Tražite li investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!