Otkup zlata Zadar Kalelarga

Zadar – Kalelarga

/
Posted By
/
Categories,

Poslovnica Zadar – Kalelarga nalazi se u samom centru stare gradske jezgre, na adresi Ulica Dalmatinskoga sabora 5. Smještena je uz Kalelargu, nasuprot trgovine Swarowski. U krugu od 200 metara nalaze se brojni kulturni te ugostiteljski sadržaji – restorani, fast-foodovi, pekarnice i slastičarne. Tu su i trgovine, suvenirnice, banke, optičarske radnje, drogerija i apoteka. Poslovnica se nalazi u pješačkoj zoni, ali automobil se može parkirati na obali Kralja Tomislava, na parkingu udaljenom 2 do 3 minute hoda. Do poluotoka se može i autobusom. Najbliža utobusna stanica za linije gradskog prijevoza nalazi se udaljena 3 minute hoda od poslovnice.
Auro Domus u poslovnici uz otkup zlata nudi niz drugih usluga.
Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.
Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.
Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.