Otkup zlata Zadar Kalelarga

Zadar – Kalelarga

/
Posted By
/
Categories,

Poslovnica Zadar – Kalelarga nalazi se u samom centru stare gradske jezgre, na adresi Ulica Dalmatinskoga sabora 5. Smještena je uz Kalelargu, nasuprot trgovine Swarowski.

U krugu od 200 metara nalaze se brojni kulturni te ugostiteljski sadržaji – restorani, fast-foodovi, pekarnice i slastičarne. Tu su i trgovine, suvenirnice, banke, optičarske radnje, drogerija i apoteka. Poslovnica se nalazi u pješačkoj zoni, ali automobil se može parkirati na obali Kralja Tomislava, na parkingu udaljenom 2 do 3 minute hoda. Do poluotoka se može i autobusom. Najbliža utobusna stanica za linije gradskog prijevoza nalazi se udaljena 3 minute hoda od poslovnice.

Auro Domus u poslovnici uz otkup zlata nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.