auro domus poslovnica precko 1

Zagreb – Prečko

/
Posted By
/

Auro Domus poslovnica za otkup zlata Zagreb Prečko nalazi se u sklopu najstarijeg trgovačkog centra u Zagrebu – SC Prečko, sa vanjske strane centra.
Pokraj nas se nalazi Hrvatska pošta, više ugostiteljskih objekata, kladionica, casino, a unutar centra trgovine Lidl, Offertissima i mnoge druge. 

SC Prečko ima vlastiti parking sa velikim brojem parkirnih mjesta koji se ne naplaćuje.
U neposrednoj blizini se nalazi jedan od najpoznatijih hotela, Antunović.
Na nekoliko minuta hoda od poslovnice se nalazi stajalište tramvajskih linija 5 i 17 (Horvaćanska) i autobusne linije 134 (Zagrebačka avenija). 

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zagreb Prečko nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga. Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback