Otkup zlata Vinkovci Centar

Vinkovci – Centar

Poslovnica za otkup zlata Vinkovci nalazi se na adresi Trg bana Josipa Šokčevića 6 u samom centru grada.

Nasuprot je gradskog parka, a u neposrednoj blizini su caffe bar Excellent, hotel Admiral, Turistička zajednica Grada, Gradski muzej Vinkovci, zgrada Gradskog poglavarstva i vinkovački Korzo. U krugu od 5 minuta hoda od poslovnice nalaze se svi najvažniji kulturni, trgovački i ugostiteljski sadržaji centra grada. Bliže područje dobro je s ostatkom grada povezano i lokalnim autobusnim linijama. Ukoliko se dolazi osobnim automobilom, parkiranje je moguće ispred same poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Vinkovci nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Ova poslovnica je mjenjačnica kriptovaluta. U ponudi ima bitcoin, ethereum, litecoin i još 20 valuta. Moguće je kupiti ili prodati kriptovalute za gotovinu.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.