aurodomus poslovnice vinkovci 3

Vinkovci – Centar

Poslovnica za otkup zlata Vinkovci nalazi se na adresi Trg bana Josipa Šokčevića 6 u samom centru grada.

Nasuprot je gradskog parka, a u neposrednoj blizini su caffe bar Excellent, hotel Admiral, Turistička zajednica Grada, Gradski muzej Vinkovci, zgrada Gradskog poglavarstva i vinkovački Korzo. U krugu od 5 minuta hoda od poslovnice nalaze se svi najvažniji kulturni, trgovački i ugostiteljski sadržaji centra grada. Bliže područje dobro je s ostatkom grada povezano i lokalnim autobusnim linijama. Ukoliko se dolazi osobnim automobilom, parkiranje je moguće ispred same poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Vinkovci nudi niz drugih usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra nudimo najpovoljniju cijenu, također je omogućena i besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah na licu mjesta.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu i široku ponudu asortimana iz poznatih svjetskih kovnica i rafinerija.
Postoji opcija i zamjene lom zlata za investicijsko zlato.

Također, poslovnica nudi i mjenjačke usluge gdje možete povoljno i pouzdano otkupiti i prodati efektivni strani novac BEZ PROVIZIJE.

Ova poslovnica je zalagaonica. Klijenti umjesto prodaje svog zlatnog i srebrnog nakita mogu odabrati opciju zaloga.
Nakon uplate rezervacije, predmet se čuva u osiguranoj pohrani. Klijent ga može ponovo preuzeti u roku koji mu najviše odgovara.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 i za strane klijente +385 1500/1005 ili putem kontakt forme na našoj stranici.

Feedback